| ByaNot4youu a întrebat:

; xx
Am cateva probleme :
1.Cum sa scap de punctele negre?[As' vrea sa-mi recomandati tratamente facute in casa].
2.Am parul trecut, nu cu mult de umeri si dupa maxim 5 zile [dp ce am mers la salon sa-mi taie din varfuri] iar se toceste ff repede.
Aveti o solutie pentru. problema asta? [Daca se poate, tot ceva facut in casa. si cu rezultat rapid si multumitor:d]
3. Nu stiu cum sa-mi prind parul.[Bretonul este intr-o parte, la celalalt capat este scurt iar in partea opusa este mai lung, in "vartejul" capului am parul scurt (Acum cateva luni l-am tuns facandu-l tepi; d era scurt, asa credeam ca o sa`mi stea bine, intr-adevar arata binisor) mai jos de urechi nu cu mult sunt tunsa in scari, iar suvitele care sunt ramase de-desubt sunt suvite mai lungi si dese. Este cam aspru (spun eu) la atingere, nu este nici cret nici drept(deoarece l-am indreptat cu placa ff mult timp, sa numai vorbim ca l-am uscat cu feonu-l). Se incurca ff repede si ff usor. Dupa spalare pierd multe fire, si am incercat sampoane de la : garnier, avon, nivea, elseve, de la farmacie.etc. Nimic nu a mers.( va rog nu-mi zice-ti sa ma tund. ) Daca puteti sa-mi recomandati tratamente naturale si poate de facut in casa ar fi super!:* Ms. [fundita+vot]

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search sa iei 350gr. de miere, 150gr. aloee de cel putin 3 ani, 150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile. Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe fata si asteptei sa se usuce. Dimineata te speli pe fata numai cu apa rece si sapun.Bafta!

1 răspuns: