Cred ca inventezi probleme acolo unde nu sunt, ori iar urli dupa atentie...
Frumusetea unei fete incepe de la 1.72m, asa spun site-urile modelelor care au limita MINIMA de 1.72m.
Sunt o femeie inalta iar sotul are 1.95m si asta nu m-a impiedicat sa fim fericiti si nici greu nu ne-a fost sa ne gasim, dimpotriva, chiar sunt miliarde de baieti/barbati inalti. In ce privesc purtarea tocurilor, te asigur ca port peste 10cm si ma simt minunat.
Nu te simti trista. Intr-adevar, poate nu vei fi frecventata de baieti la fel de des ca fetele mici sau medii de statura, dar se va gasi mereu un baiat care te va place exact asa cum esti. Asta daca esti si tu dispusa sa te intalnesti cu baieti de statura ta sau putin mai scunzi.
Capul sus! ( nu prea sus in cazul tau Sa fac o mica glumita. Fa ce iti place in viata si restul sa-ti cada la picioare in mod natural
.
No, de fapt poți fi model, nu ș`.
Degeaba,am nasul ft ciudat XD
Aia e, trebuie să te accepți. Vei fi urâtă dacă așa te crezi, dar atenție, nu trebuie nici să consideri că ești cea mai frumoasă ființă umană.
Este important să avem o bună părere despre noi și să nu cerșim validarea altora.
Adica sa cersim validarea altora? Prin ce sens?
Adică trebuie să crezi tu că arăți ok, nu să te aștepți să-ți zică altul.
Dar nici nu trebuie să te consideri cel mai frumos om de pe lume.
Gandeste -te ca atunci cand o sa ai iubit, fiul tau o sa aiba 2m si o sa joace in NBA cu putin noroc! Mereu exista o parte plina a paharului.
Stiu ce spui că si eu sunt destul de înaltă 1.70 la 15 ani, nu pot purta tocuri dacă ies cu un băiat piticot )lol. Am avut un prieten care avea peste 1.80 si eram asa de fericită. Cred că unii băieti se simt umiliti dacă noi suntem mai înalte ca ei
vampiruP întreabă: