Ce copil dulce esti . In ziua de azi astia isi dau mesaje pe fb si wapp, dar tu i-ai facut o scrisoare, deja ai crescut in ochii mei
. fa cumva sa ajunga scrisoarea la ea, indiferent cum, daca iesiti sa ii daruiesti o floare, daca nu e mironosita iti va aprecia gesturile
. La punctul 3, din nou ai crescut in ochii mei
, altii vor mult mai mult decat ai cerut tu, deci da poti sa ii ceri o imbratisare
.
Multaaa baftaa copiluuu' :* ! Sa imi spui te rog frumos ce ai facut
!
Nu stiu ce sa spun, trebuia sa ii dai tu scrisoarea. Obisnuiam sa fiu ca tine, nici chiar asa. ii poti cere o imbratisare. Nu trebuie sa ai emotii, crede-ma, nu rezolvi nimic. Fara emotii!
Multumesc foarte mult m-ai ajutat! Mai putem vorbi pe email?
Nu, eu asa fac bani. Pe mine ma platesc fetele ca sa le masez bucile. Uneori nu o fac dar alteori am nevoie de bani... Am mustrari de contiinta dupa, pentru ca sunt tratat ca o bucata de carne, dar am invatat sa convietuiesc cu mine insumi. Vorbesc cu mine foarte des si reusesc ma accept asa cum sunt.
Am fost atat de nerabdator sa-ti raspund incat am postat raspunsul de 3 ori... Astept sa apara si al treilea ca sa-l recitesc, sa ma asigur ca nu e diferit de primele doua.
Am si eu 20 de lei marunt. Ce faci de ei?
De fapt, de 15 lei, 5 ti-i las eu bacsis.
1. Nu, nu este deloc bine. O data pentru ca prin asta demonstrezi prea multa timiditate. Si doi, daca baiatul ala spune ca e de la el? La asta te-ai gandit? Sau daca rade de tine in fata ei din cauza scrisorii?
2. Emotii oricum o sa ai pentru ca vad ca esti emotiv de fel. Incearca totusi sa nu o dai in balbaiala.
3. NU! Gesturile de afectiune nu se cer. Se dau sau se fura.
Pai, avand in vedere ca am doua maini... 10 lei o mana, 10 lei cealalta si 5 lei bacsis!
Da, stiu, mama e tigan!
Pai si eu de unde fac rost de inca 5 lei? Vrei sa ma duc la produs ca sa am ce sa cheltui cu tine?
Ai putea lua legatura cu cel care a pus intrebarea... 10 lei castigati fara efort, daca ma intrebi pe mine. De fapt, ii poti cere mai mult, ca sa ma poti solicita de mai multe ori. Eu nu imi voi schimba tariful. Un tarf cu principii!
Hai mai bine facem asa : eu iti dau contul meu bancar, tu imi virezi niste bani, eu ma duc imi iau un pachet de tigari si un suc...si de restul haine (depinde cat imi dai) si iti multumesc frumos. Si gata.
Ce zici? E un plan bun?
Mhm... Defineste "iti multumesc frumos" in multe cuvinte. Si poze. Iar eu iti voi spune cat de bun este planul tau.
I-am spamat omului intrebarea cu discutia noastra. Daca va muri virgin, va fi o pata pe constiinta ta.
@ Cincinetti, imi cer scuze in numele colegei Sofisis pentru ce s-a intamplat aici. Am incercat din rasputeri sa o temperez dar nu te poti opune fortei naturii.
Pozele si cuvintele nepoliticoase numai dupa ora 12, si numai in privat.
Hopa... Stai, ce legatura au cuvintele nepoliticoase cu multumitul frumos? Tu vrei sa ma atragi intr-o capcana!
Pai nah, politeturile nu isi au locul in....multumitul frumos. Nu?
Multumesc! Mie imi place mai mult romanta scrisa in scrisori decat pe facebook! . Este o problema: cum sa te anunt daca nu am telefonul tau?!
Si uite cum copilul inocent din el vrea sa te agate, asa timid cum cica e el )
Daca ii dai numarul de telefon si te anunta, ti-l da si eu pe al meu. Ma anunti si pe mine
Da nu se cearta nimeni tu. Ce-ai? Dar ai dreptate. Ti-am ocupat spatiul de emisie.
Kraki....treci acas'!