| Cincinetti a întrebat:

Iubesc foarte mult o fata cu... 1 an mai mare decat mine happy (ea are 14 eu am 13). Ultima data am intalnit-o Miercurea trecut, nu intentionat ci "din ocazie" ca sa zic asa. Intrebarile mele ar fi: i-am facut o scrisoare prin care i-am cerut sa iesim la o plimbare.
1. Este bine daca i-am dat-o unui alt baiat sa o dea, deoarece eu cand o vad, ma fac ca... placinta bunicii happy?
2. Daca iesim, repet "daca" ca nu stiu daca va vrea sa iesim doar noi 2, sa nu am emotii.
3. daca va veni, i pot cere o imbratisare?
Raspunsuri cat mai sincere si nu vreau sa radeti de mine! OFER FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CristinaSNC a răspuns:

Ce copil dulce esti happy. In ziua de azi astia isi dau mesaje pe fb si wapp, dar tu i-ai facut o scrisoare, deja ai crescut in ochii mei happy. fa cumva sa ajunga scrisoarea la ea, indiferent cum, daca iesiti sa ii daruiesti o floare, daca nu e mironosita iti va aprecia gesturilewinking. La punctul 3, din nou ai crescut in ochii mei happy, altii vor mult mai mult decat ai cerut tu, deci da poti sa ii ceri o imbratisare happy.
Multaaa baftaa copiluuu' :* happy! Sa imi spui te rog frumos ce ai facut happy!

76 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fii linistit, nu te mai strofaca, nu se va plimba cu tine!

| Bob12345 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, trebuia sa ii dai tu scrisoarea. Obisnuiam sa fiu ca tine, nici chiar asa. ii poti cere o imbratisare. Nu trebuie sa ai emotii, crede-ma, nu rezolvi nimic. Fara emotii!

| Cincinetti explică (pentru Bob12345):

Multumesc foarte mult m-ai ajutat! Mai putem vorbi pe email?

| syd2 a răspuns:

Iubire la 13 ani, uhh, citeste ba sau fa ceva dar nu te ocupa cu prostii.

| sofisis a răspuns:

3. Deci pe asta se duce tot salariul tau sa inteleg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Nu, eu asa fac bani. Pe mine ma platesc fetele ca sa le masez bucile. Uneori nu o fac dar alteori am nevoie de bani... Am mustrari de contiinta dupa, pentru ca sunt tratat ca o bucata de carne, dar am invatat sa convietuiesc cu mine insumi. Vorbesc cu mine foarte des si reusesc ma accept asa cum sunt.

anonim_4396

Am fost atat de nerabdator sa-ti raspund incat am postat raspunsul de 3 ori... Astept sa apara si al treilea ca sa-l recitesc, sa ma asigur ca nu e diferit de primele doua.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Am si eu 20 de lei marunt. Ce faci de ei? tongue
De fapt, de 15 lei, 5 ti-i las eu bacsis.

| sofisis a răspuns:

1. Nu, nu este deloc bine. O data pentru ca prin asta demonstrezi prea multa timiditate. Si doi, daca baiatul ala spune ca e de la el? La asta te-ai gandit? Sau daca rade de tine in fata ei din cauza scrisorii?

2. Emotii oricum o sa ai pentru ca vad ca esti emotiv de fel. Incearca totusi sa nu o dai in balbaiala.

3. NU! Gesturile de afectiune nu se cer. Se dau sau se fura.

anonim_4396

Pai, avand in vedere ca am doua maini... 10 lei o mana, 10 lei cealalta si 5 lei bacsis!

Da, stiu, mama e tigan!

Pai si eu de unde fac rost de inca 5 lei? Vrei sa ma duc la produs ca sa am ce sa cheltui cu tine?

anonim_4396

Ai putea lua legatura cu cel care a pus intrebarea... 10 lei castigati fara efort, daca ma intrebi pe mine. De fapt, ii poti cere mai mult, ca sa ma poti solicita de mai multe ori. Eu nu imi voi schimba tariful. Un tarf cu principii!

Hai mai bine facem asa : eu iti dau contul meu bancar, tu imi virezi niste bani, eu ma duc imi iau un pachet de tigari si un suc...si de restul haine (depinde cat imi dai) si iti multumesc frumos. Si gata.
Ce zici? E un plan bun?

anonim_4396

Mhm... Defineste "iti multumesc frumos" in multe cuvinte. Si poze. Iar eu iti voi spune cat de bun este planul tau.

anonim_4396

I-am spamat omului intrebarea cu discutia noastra. Daca va muri virgin, va fi o pata pe constiinta ta.

@ Cincinetti, imi cer scuze in numele colegei Sofisis pentru ce s-a intamplat aici. Am incercat din rasputeri sa o temperez dar nu te poti opune fortei naturii.

Pozele si cuvintele nepoliticoase numai dupa ora 12, si numai in privat.

anonim_4396

Hopa... Stai, ce legatura au cuvintele nepoliticoase cu multumitul frumos? Tu vrei sa ma atragi intr-o capcana!

Pai nah, politeturile nu isi au locul in....multumitul frumos. Nu?

| Cincinetti explică (pentru CristinaSNC):

Multumesc! Mie imi place mai mult romanta scrisa in scrisori decat pe facebook! laughing. Este o problema: cum sa te anunt daca nu am telefonul tau?!

anonim_4396

Nu? Bine, nu!

M-am lasat foarte greu convins...

| Cincinetti explică:

Ultimul mesaj a fost pentru CristinaSNC

| Cincinetti explică:

@krakilla si @sofisis, va rog incetati cearta si inchideti chatul discutiei!

| sofisis a răspuns (pentru CristinaSNC):

Si uite cum copilul inocent din el vrea sa te agate, asa timid cum cica e el laughing)
Daca ii dai numarul de telefon si te anunta, ti-l da si eu pe al meu. Ma anunti si pe mine tongue

| sofisis a răspuns (pentru Cincinetti):

Da nu se cearta nimeni tu. Ce-ai? Dar ai dreptate. Ti-am ocupat spatiul de emisie.
Kraki....treci acas'!

| CristinaSNC a răspuns (pentru Cincinetti):

Nu e nevoie, imi lasi mesaj pe TPUwinking

| CristinaSNC a răspuns (pentru sofisis):

E un copil, incearca si el laughing

| Cincinetti explică (pentru CristinaSNC):

Am inteles, sefa! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cincinetti, nu o lasa pe Cristina sa-ti scape printre degete! Repede, spune-i ca ai 10 lei!

| CristinaSNC a răspuns (pentru Cincinetti):

Asa laughing

| Cincinetti explică (pentru anonim_4396):

Hai, te rog! Has!