| Cincinetti a întrebat:

Iubesc foarte mult o fata cu... 1 an mai mare decat mine happy (ea are 14 eu am 13). Ultima data am intalnit-o Miercurea trecut, nu intentionat ci "din ocazie" ca sa zic asa. Intrebarile mele ar fi: i-am facut o scrisoare prin care i-am cerut sa iesim la o plimbare.
1. Este bine daca i-am dat-o unui alt baiat sa o dea, deoarece eu cand o vad, ma fac ca... placinta bunicii happy?
2. Daca iesim, repet "daca" ca nu stiu daca va vrea sa iesim doar noi 2, sa nu am emotii.
3. daca va veni, i pot cere o imbratisare?
Raspunsuri cat mai sincere si nu vreau sa radeti de mine! OFER FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CristinaSNC a răspuns:

Ce copil dulce esti happy. In ziua de azi astia isi dau mesaje pe fb si wapp, dar tu i-ai facut o scrisoare, deja ai crescut in ochii mei happy. fa cumva sa ajunga scrisoarea la ea, indiferent cum, daca iesiti sa ii daruiesti o floare, daca nu e mironosita iti va aprecia gesturilewinking. La punctul 3, din nou ai crescut in ochii mei happy, altii vor mult mai mult decat ai cerut tu, deci da poti sa ii ceri o imbratisare happy.
Multaaa baftaa copiluuu' :* happy! Sa imi spui te rog frumos ce ai facut happy!

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Se spune "vino acasa", ca nu suntem pe stadion!

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa ma faci mincinoasa in fata baiatului asta si sa te iau la cearta pe bune, sau cum? tongue

| Cincinetti explică (pentru sofisis):

Tu macar mi se pari politicoasa in comparatie cu celalalt!

| vaporwave a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti epic

| Cincinetti explică (pentru CristinaSNC):

Buna Dimineata, Cristina! Am si eu nevoie de ajutor. Se poate sa-ti pun o intrebare?

| Cincinetti explică (pentru CristinaSNC):

Am nevoie de niste sfaturi, te rog! In legatura cu fata asta!

De abia acum am citit raspunsul, mii de scuze! Mersi oricum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cincinetti):

Conan, concentreaza-te, am solutia pentru problemele tale. Uite ce trebuie sa faci:1. Dai click pe numele Cristinei 2. Sub poza ai cateva tab-uri. Unul dintre ele se numeste "Trimite Mesaj". Uite screenshoot, sper ca este destul de explicit: http://i.imgur.com/V1dIteh.jpg3 Dupa care ii spui ce ai pe suflet.4. Si poti face treaba asta de cate ori simti nevoia! Bafta! Cu placere :)

| Cincinetti explică (pentru anonim_4396):

Asculta la mine, te rog! EU NU O PLAC PE CRISTINA! Da sfaturi foarte bune si folositoare si am avut o problema ieri si vreau sa ma mai ajute si azi! Atat! EU O PLAC PE FATA ASTA DESPRE CARE ESTE INTREBAREA. Imi plac sfaturile Cristinei, sunt foarte bune!

Aloooo...se supara Cristina pe tine!

EU NU O PLAC PE CRISTINA, IMI PLAC SFATURILE EI! Sa stii ca are sfaturi folositoare dar vreau sa o mai intreb cate ceva

Sofisis, nu este nicio problema/ceva ciudat daca o intreb cate ceva nu, daca-i cer niste sfaturi, nu? I-am spus si lui @krakilla ca eu plac sfaturile ei, ATAT!

| sofisis a răspuns (pentru Cincinetti):

Stiu, tu. Nu te mai supara asa repede.
Ideea e ca nu poti cere numarul de telefon cuiva pe un site de genul asta.
Nu e ok si se interpreteaza total aiurea. De aici si mistourile tongue

Am inteles ca am gresit, dar sa stii ca i l-am cerut pentru ca voiam mai multe sfaturi, dar i le cer aici!

Raspunde la a II-a intrebare deschisa, este aceeasi!

Numai acum se vede!

Pai de ce ai pus de doua ori aceeasi intrebare?
Sfatul meu sincer e sa te duci la fata, sa o intrebi daca a primit scrisoarea, sa iti ceri scuze ca ai trimis-o prin altcineva si sa ii spui ca ai vrea sa iasa cu tine la plimbare, suc...sau ce se mai poarta acum.
Fara informatii suplimentare, fara prea multa vorbaraie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Daca supararile altor useri m-ar interesa inainte de a da un raspuns cred ca in momentul asta as fi oferit doar 1% din raspunsurile mele. Poate Cristina e de treaba si savureaza o gluma. Poate nu e si ma baga la ignore. Indiferent de ce alege ea sa faca, pe mine ma va afecta in aceeasi masura. Adica, deloc.

Nu se vedeau raspunsurile, de aceea. Sper sa intre!

anonim_4396

Totusi, ai vazut ce poze are Cristina? E frumoasa, gen. Bine e mai pitipoanca si pare foarte indragostita de sine dar cu o mana de fier cred ca o poti da pe brazda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://i.imgur.com/0tHGbsA.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor ce pereche de minune faci cu sofisis, unu mai anormal ca celalalt

E mai frumoasa Alexandra, fata pe care o plac.

Asta e data pe principiul "vorbeste magarul de urechi"? tongue

Auzi, o intrebare: esti fata cumva?

Ba dar mai intra Cristina ca vreau sfaturile astazi

anonim_4396

Sofisis e fata si e mai frumoasa decat Alexandra si Cristina, la un loc. Daca iti raspunde ea, le poti uita pe celelalte doua happy

Da. Sunt fata.

Pai de unde vrei sa stiu eu?
Daca ai ceva de intrebat, intreaba si gata.

Eu o plac pe Alexandra!