| ofataoarecare a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva: Credeti ca ma potrivesc cu prietenul meu? Adica, vr si parerea altor persoane :-D ma refer mai mult la inaltime.Eu am 1.65 si el 1.78 :-) Credeti ca eu sunt prea "pitica" fata de el? Ce ziceti? :-) Multumesc!kiss

4 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Nu draga mea:*happy
NU estilaughing
In schimb e foarte dulce ca iti pasa de micile amanunte care va fac sa pareti un cuplu nepotrivit. Dar de fapt eu cred ca e foarte okhappy
Sunt altii 1. 80 si fata 1. 59
Nu conteaza astahappy.
POate mai creti oricum. E bine ca nu-i mai mic ca tinelaughingDar nu ar conta oricum. Dar totusi imaginea ar fi cam ...adika tu sa fii cu mult mai inalta si esti fatalaughinghappy
DEci nu. nu stricahappy
papa:X

| buterfly a răspuns:

Sall! Nu cred ca are nici o legatura inaltimea, caracterele voastre conteaza, important e ca voi sa va intelegeti bine.
Oricum crede-ma ca lumea e rea si daca e la o adica o sa caute un motiv ca sa va zica sa va despartiti sa zica de inaltimea voastra... Dar nu-i asculta ti-am zis dupa parerea mea nu inaltimea conteaza intr0o relatiewinking

Succes!:*

| Diana_9123 a răspuns:

Buna. Personal nu am considerat niciodata inaltimea ca fiind un impediment intr-o relatie. Daca exista iubire, nu cred ca ar trebui sa conteze nimic altceva.

| micutzadominatoare a răspuns:

Nu in nicun caz nu esti pitica, e chiar o potrivire excelenta, manuiesc ca e mai mare cu un cap decat tinee, este perfect
prietenul meu are 1 85, 1 90 iar eu 1 68 si facem o pereche grozava