am incercat sa ma masturbez acum cu castravetele si e super senzatia..eu sunt inca virgina dar cu castravetele e fain....alte obiecte mai faine?
 am incercat sa ma masturbez acum cu castravetele si e super senzatia..eu sunt inca virgina dar cu castravetele e fain....alte obiecte mai faine?					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Si ce ai facut cu castravetele dupa aceea?, salata, sau l ai bagat inapoi in frigider? nici nu vreau sa ma gandesc ca e posibil ca cineva din familia ta sa l manance. tu te ai gandit la asta, te ai gandit la infectii? nu cred, foloseste dusul daca ai hormonii ridicati, apropo cati ani ai?
					Disperato! 
 Sunteti jalnici cateodata! OMG ce tot spun  Voi sunteti tot timpul jalnici nu ma mir ca se duce de rapa Romania asta
 Voi sunteti tot timpul jalnici nu ma mir ca se duce de rapa Romania asta  Doamne! Romania de **** ce ati ajuns si voi sa va masturbati la 11-12 ani
 Doamne! Romania de **** ce ati ajuns si voi sa va masturbati la 11-12 ani  ) Doamne Sfinte!
) Doamne Sfinte!

Te rog, opreste-te.Nu-i bine.De exemplu eu am probleme de sanatate din cauza asta.Da, sunt baiat.