Nu-i poti ignora ca sunteti o echipa insa poti alege daca le pui la suflet sau nu. Te lasi afectat de prostii? Tu esti un om valoros, iar unul ca tine nu stiu cand se mai naste. Nu m-as risca sa fiu trist, cand viata asta e plina de lucruri frumoase inca nedescoperite! Zambeste frumos si ce-ai auzit a zburat in vant, iar in suflet e bucurie din belsug! Vrei sa vin antrenoare?
Numai bine!
Ignora-i. Se comporta asa pentru ca sunt invidiosi pe tine. Râzi când sunt sarcastici, la reacția asta nu se vor astepta si în timp isi vor da seama ca nu te afectează atitudinea lor și te vor lasa in pace.Invinge răul prin bine si nu răspunde cu aceeași monedă.
Sa nu te superi cand iti zice ca vorbesti prost, mi s/a intamplat si mie de recent cand am fost in Romania (nu am mai fost de 6 ani ). Nu gaseam un restaurant si cand intrebam pe unu si pe altul tot se uitau la mine ca la poarta 6. Nu cred ca sunt atat de caput la romana dar m/a pus totusi pe ganduri. ORicum, cat despre restul. NU stiu cu ce sau daca te poate ajuta cu ceva cineva de aici. Asa sunt oamenii, prosti si rai. Cu atat mai mult copiii. Tot ce pot spune e sa fii tare, cuvintele nu inseamna niciodata nimic. NU te lasa afectat de ele.
Lasa toate câcaturile sa îți între pe o ureche și sa îți iasă pe celalalta.
Ar trebui să fi mândru de tine că măcar ai crescut 9 ani alături de oamenii deschiși la minte și cu bun simt.
Ba da, pur si simplu ignora rautatile, nu si persoanele; si zi-le ca din partea ta tu esti dispus sa fii parte din echipa, dar daca ei prefera sa te jigneasca si dispretuiasca e alegerea lor. vorbeste si cu antrenorul, el are experienta si poate rezolva chestiunea fara victime.
Salut
Incearca sa vezi daca poti rezolva situatia asta
Gen daca sunteti echipa aveti antrenor corect?
Vorbeste cu antrenorul in particular sa rezolve el
Spune i ca vrei doar sa rezolve probleme astea
Nu sa te faca prieteni de catarama cu ei
Asa in timp daca vor inceta o sa vada in tine o persoana in care se pot baza
Bafta
Anamariasddjjjo100 întreabă: