| SophiaJones a întrebat:

Un baiat de la scoala, care este de la mine din clasa...tot spune ca eu il plac si ca si-o dat seama demult de asta si ca si-o dat seama dupa cum il mangai(nu il mangai, ci doar vreau sa-l enervez)si de 3 zile tot incerc sa-i explic ca nu-mi place de el da nu vrea sa auda.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,probabil baiatul respectiv te place, insa nu are curajul sa ti-o spuna si ii este frica de reactia ta, de raspunsul pe care i-l vei da.O alta varianta ar fi aceea ca vrea sa te tachineze, sa te"amarasca", asa cum se spune.In orice caz, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el, sa-i spui ca nu il placi, si sa inceteze fiindca nu ti se pare intocmai ok ceea ce face.Insa,inainte de asta,asigura-te ca nu il placi, fiindca, dupa ce vei discuta cu el, exista o posibilitate ca el sa nu mai vrea sa vorbiti, si nu care cumva sa ai neplacuta surpriza de a-ti da seama ca il placi.Pa-pa!happy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca de fapt el te place si tot incearca sa te faca sa cedezi si sa recunosti ca si tie iti place de el, spune-i ca esti indragostita de altul[si da-i un nume asa la nimereala]

| Nastia a răspuns:

Fa-te ca iti place de altul.probabil el te place, dar nu stie cum sa te abordezebig grin

| Hieer a răspuns:

Pai poate el glumeste. Nu-l m-ai baga in seama ..afirma si tu ce zice ellaughing adica cu sarcasm.(intelegi tu ce vreau sa zic).Te-ai gandit ca el iti zice asa sa vada ce zici tu pentru ca el te place?laughing

| MykyTha a răspuns:

Ar trebui sa-l ignori.

| emasonya a răspuns:

Bagă-ţi nasul în lecţii mai mult şi lasă prostiile astea! Dacă-aştepţi soluţii pe site-uri de socializare, te poţi declara o DISTRUSĂ din punct de vedere social, uman, sentimental. Măi copii, lumea de-afară e cu mult mai interesată de tine şi interesantă pentru tine! Savurează fiecare minuţel din frumoasa ta perioadă ca adolescentă PE VIU! nu virtual... sfatul meu!

| Sqeren_kristin_1990 a răspuns:

P.S.:A spus sa nu mai incerc sa ma dau la el fiindca nu sunt de nasul lui laughing