Buna!![]()
deci nu e bine ca nu ai mai vb cu prietena ta, ea a fost cu tine mult timp, nu doar o luna, sun-o din nou, mai iesiti la un suc, pe afara ![]()
am inteles ca ti-e draga verisoara ta
, dar nu trebuie sa plangi asa mult ca a plecat
, puteti vorbii pe mess, la telefon![]()
si daca cineva te jigneste sau ai o problema de genul asta, cerei sfaturi prietenei tale, sigur o sa te inteleaga si o sa te sprijine ![]()
sper ca te'am ajutat!
Pai nu ai ce face
.
Cat de greu ar fi trebuie sa treci peste, daca ai filmulete cu voi impreuna sau poze cu voi din luna asta, fa-ti un filmulet scurt cu o melodie draguta sau chiar poate una care sti ca-i place ei si asa iti vei aduce mereu aminte de luna asta petrecuta cu ea ![]()
Si in legatura cu prietena ta cea mai buna. Incearca sa iesi din nou cu ea afara si toate cele, asa o sa mai uiti de verisoara ta![]()
Succes! ^-^
Pai,gandeste-te la clipele frumoase petrecute impreuna:* si gandeste-te ca va veni iar
nu e un final de poveste, sunt sigura ca vei trece peste, si o prietena de-a mea pleaca in 1 septembrie in Germania si mie mi se intampla la fel, dar imi voi amintii cu drag de ea pana cand va veni inapoi:-x crede-ma ca vei trece peste iti doresc bafta
Devddd întreabă: