|

Bună. Vi s-a intamplat sa treceți printr-un loc nou, sa cunoasteti oameni noi sau sa faceti niste acțiuni iar voi sa va amintiti sau sa fiti confuzi simțind că ați mai trecut prin acel loc, ca ati mai cunoscut acea persoana sau ati mai trecut prin acele acțiuni? E ciudat. Imi poate da cineva o explicație pentru asta. Va rog!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Se cheama "deja vu" - care inseamna "deja vazut".
Unora ni se intampla asta la un moment dat in viata, dar putini sunt constienti de impactul asupra constinetului si de faptul ca, se va putea implini vreodata.
Am visat ani la randul anumite locuri, plante si pasari ciudate, vis care mi s-a repetat de multe ori si pe care l-am povestit cu lux de amanunte alor mei. Socant este ca, am emigrat pe un continent indepartat, unde visele mele erau realitate. Atat sotul cat si copii, au recunoscut peisajele si descrierea mea, cand au intalnit acele locuri. Si nu ma refer dar la copaci si pasari, ci la amplasarea unei banci intr-o anumita pozitie, foarte anormala, sau alte amanunte, care nu ai fii avut cum sa le stii, daca nu erai localnic, sau nu ai fii fost acolo in trecut.

Acest fenomen este studiat de multi si sunt emise diverse teorii despre capacitatea creierului de a propaga niste imagini sau actiuni, care nu s-au intamplat inca, dar se vor intampla candva, in viitor.
Unii o numesc premonitie, altii clarviziune, altii magie samd.

| a răspuns:

Fenomenul Deja vu.