| Îmiplacesacitesc a întrebat:

Vreau răspunsuri cât mai rapide! Urgent! Am o rochie lunga vișinie, sunt domnișoară de onoare și având în vedere ca la nunta s-au anunță +40°C, nu stiu ce sa îmi fac la par: sa îl prind intr-o coada și sa îl ondez la vârfuri, ori sa ul las desprins și sa îl prind în fata. Și vreau poze cu machiaj, va rog! Mulțumesc..Cat mai repede!

3 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Prinde-ți părul... fă-l într-un coc, ceva, că nu te face decât să-ți fie mai cald unde e în contact cu pielea și pe căldurile astea nu cred că vrei să transpiri mai tare.
Fă-ți ceva bazat pe culori neutre la ochi și pune un ruj mai puternic sau invers. Poți spune ce formă au ochii tăi? Sau mai bine, să pui o poză cu tine? Un machiaj trebuie adaptat în funcție de forma ochilor și nu toate machiajele se potrivesc tuturor formelor de ochi.

| Li200La a răspuns:

Poți sa Îți prinzi parul în coc. Iar ca și make up, vezi sa nu folosești fon de ten. Fa ți un make up simplu, lipstick, rimel... Și e un spray cu care îți dai pe față și Îți rămâne machiajul așa pana diseară. Te sfătuiesc sa l încerci.

Sau. Ai putea sa ți faci un make up rezistent la apa. Te va ajuta cu transpiratul.

| Îmiplacesacitesc explică:

Mulțumesc! Mă gândeam sa nu îmi fac totuși coc.