Nu te poate obliga nimeni sa crezi in nimeni.Dar nu cred ca a fi satanist e o dorinta normala cum nici faptul ca simti mereu pe cineva in preajma ta.Asta poate sa fie in capul tau sau din cauza filmelor de groaza.Ce varsta ai? Sti macar ce inseamna satanismult?
Da stiu ce e, stiu regurile si nu ma uit la filme de groaza si in regula satanismului zice ca trebuie sa ai minim 10 ani si eu fac 12.
Te-a fraierit cineva cu vrajeala asta.Nu exista varsta pentru a te face satanist poate doar pentru a intra intr-un grup sau club de din astea iar daca tu crezi ca o data ce spui ca esti satanista desenezi stelute pe jos gata nu o sa mai simti prezente strani sau o sa ai puteri supranaturale te inseli
Si eu fac 12
Am 15 ani, si da stiu. Dar acum sunt wiccan nu mai am nevoie, mss de nimic
Poti sa devii o persoana care gandeste mai mult ca altii, o ateeista. inseamna sa nu crezi in nici un zeu.
Nu prea poti sa nu crezi in Dumnezeu și să crezi în satana. E ilogic ce zici. Astia doi cam vin la pachet. Daccă tu nu crezi într-odivinitate poți pur și simplu să spui că ești ateu. În momentul in care zici că ești satanist, esti adeptul lui satana, esti impotriva lui Dumnezeu, ceea ce înseamnă că tu crezi de fapt în El, dar nu vrei să accepti asta.
Chestia cu prezenta pe care o simti e doar imaginatia ta. Imaginatia e mai puternică decât ratiunea de multe ori.
+ gândește-te la lumea asta în care trăim. O planeta perfect sferică, fixată a o distanță perfectă intre Soare și neant. Un corp care functioneaza matematic, ecosisteme care au proprile lor regului. Trăim intr-o lumea prea bine pusa la punctă, ca să zicem că-i o întâmplare.
Nici eu nu cred că Dumnezeu e un bătranele ce sta pe un norisor pufos și se uita mereu la noi daca suntem cuminti. și de asemenea nu sunt inca convinsa că exista rai si iad. Dar cred ca exista o forță mai puternică decât noi, care ne guvernează dintotdeauna.
Damon666666 întreabă: