,,sa nu par disperata"
STIRILE DE ULTIMA ORA! O FATA A INVITAT UN BAIAT IN ORAS, IAR ACESTA A CREZUT CA FATA ESTE DISPERATA SI A OMORAT-O!
Mama cata drama. Ce-i asa anormal frate daca-l inviti tu in oras? :/ Dar un baiat daca invita o fata in oras, nu pare disperat, nu? Adica e totul ok, nu? Asa e si la fete. Daca-l inviti, crezi ca el o sa fie : aualeu... fratioare asta e disperata dupa mine. Maine cred ca ma si *****
Deci, ca sa nu zici ca-s rau, iti dau un raspuns serios si bun. Invita-l, nu are de ce sa creada asta. Ar trebui sa aiba probleme cu capul. Pe mine daca m-ar invita o fata in oras, chiar daca nu ne cunoastem sau am vorbit foarte putin cu ea, in niciun caz nu as zice asta. :/
Inventează un pretext, gen că ai nevoie de ajutorul lui. Și apoi îi spui de ce să nu va mai plimbați să mai vorbiți, că tot ai timp liber.
Spune i asa : nu ai vrea ca intr o zi sa iesim gen la un suc? mi ar face mare placere
si daca zice da, ii dai atentie spunandu i : te las pe tine sa alegi cand sa iesim, nu vreau sa te stresez
si o sa fie qt daca iti zice ca nu il stesezi si ca de abia astepta sa va vedeti
successs
geogi întreabă: