-●Parfumu tau in bluza mea.Si stilu meu in mintea ta.Vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta!
●
-Papusa, inteleg ca porti pantaloni pentru ca ai picioare, dar nu inteleg… de ce porti sutien?
-
ZambesC` chiar daca stiu ca ma minte prefer Sa`l Cred deCat sa Simt Ca`l pierd♥♥
-
E. u. -> Exist ° •Respir ° •Zâmbesc ° •Cred ° •Sper ° •Doresc ° •Visez ° •Caut ° •Lupt ° •Joc ° •Ignor ° •Iubesc ° •Pentru că pot` :-x. ||ℒℴνℯ.||
-•Cred c'ai pus prea mult ( wOw ) Şi nu mai pot! Stai puţin! Stau! Bă? mă vezi? Te cred! Mă crezi? Te'aud! M'asculţi? Te văd! Eşti praf•
-Avere`ai treCatoare Si viata`nSelatOare, Se va Ofili ca si O flOare! aStaZi Castigi de toate maine pierZi pe aLta parte, dar prietenia`i pan` la mOarte:-x!
Am fost Educată Într. O Lume Dură, Detin vOcabuLar Necesar Să Te Fut În Gură!![]()
Cu toate faptele Ea va fi cea care n-o sa-ti intoarca spatele Ia-o in brate si priviti cerul senin si o sa simti Ca ai primit tot ce-ti doreai Pentru c-ai tras din greu ca sa le ai`.; x
•♥ Priveşte'o în ochi să vezi că NU minte. Învaţă să o cunoşti după ceea ce SIMTE. º•:-x
-►...♥ Asta vrei?! Asta obţii
. Nu te interesează de mine? Cu atât mai puţin pe mine de tine
.
♥Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu… Ai grija de inima mea… Ai grija de noi si de dragostea noastra:*:-x♥
-.:-χχ. υηєσяι мa ρяєƒa¢, aℓтє σяι ¢нιaя тє ρℓa¢, nu мaι ѕтιυ ¢є ѕa ƒa¢! σяι¢є ѕρυι. nu тє aѕ¢υℓт, σяι¢є ƒa¢ι є ρяєa мυℓт, νяєaυ ѕa тa¢ι, ѕι aтaт!:-χχ
-♥♥♥Sh` noi le facem` pe toate impreuna`. Ca nu poti` sa cazi cand ti un prieten` de mana`
"♥♥♥
- ●Điи tiмişØaяa є dØмиişØaяa cє daиsєază tØată sєaяa●:*
Javrele sn invidioase, curvele geloase, penalele jegoase.va adunati mereu, mereu ca sa ma barfiti la greu, dar va torn benzina'n gura sa luati foc futu'va'n gura![]()
![]()
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca... dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persasa' ta`![]()
♥♥Cand prietenii te intreaba de mine le spui ca-s bine fara sa le spui ca nu mai esti cu mine`!
.♥.‹
♥ Nu sn singura` in plOoaie si vant`. Am cei mai bOoni prieteni de pe pamant`!![]()
Si orice ar fi, nu`mi pot imagina, EU fara tine ce rost asi` mai avea:-x
-
Si daca o sa cad, ma ridic la loc...La urma urmei, viata nu-i decat un singur joc, un joc, pe care o sa il pierzi, la un singur joc de noroc`!
-♥N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti![]()
-
•[♥]Ia`má de maиá si sá facєm Ø pℓimbaяє Sa fii dØaя tu cu miиє, Paи` ℓa яásáяit de sØaяє, Fárá pяєtєиi, fáяá bani, fáяá timiditatє, Fáяá tєℓєfØaиє mØbiℓє si-apєℓuяi яatatє![♥]•
-.
. тє-am ¢υησѕ¢υт ιηтaмρℓaтσя... ѕι nu ¢яєde-am νяєσ∂aтa, ¢a σ¢нιι тaι ƒєямє¢aтσяι, am νσя ιυвι νяєσ∂aтa:-χχ
-● CaԻє ηц avєţϊ ℓøc đe мϊηє,. S†aţϊ îиghєsцϊţϊ ●
-♥│Peиtru uиuŁ sunt permisa.pentru restuŁ iиterzisa│ ♥
-Aм un singuя s¢σp,☻să pun feяi¢iяea мea pe pяiмul lσ¢:╳. Si vяeau ¢e'i al мeu să fie dσaя al мeu, si niмeni să nu iubeas¢ă ¢e iubes¢ eu`♥←
-♥Vroiai sa te lasi de toti, ti-am spus ...sa te lasi de mine nu poti!:d
♥
-♥am suflet вυη ѕι nu ѕυηт нσaтza♥. тι-a∂υ¢ zaмвєтυℓ ρє ƒaтza♥.‹―
- ↑`Tε iubεs¢`♥ daя nu`тi pasă … Mi`ε doя dε тinε`♥ daя nu тε inтεяεsεază …`Tε doaяε`n p*lă`╧ dε¢i lasă `☺`¬
-•Nu stau in ATENTIA TA.Ca are cine sa ma bage in seama.Paharele sus sampania sa curga, RESPECT pentru fetele care au stiut sa faca fraierii sa planga
•
- ►♥ • Poti`sa ma iubesti`
sau sa ma urasti`
. Si euh`pot`aLege`categ0ria`din care faci parte`
: Baieti`dragutsi`.
sau. fraieri`pr0sti`
•
-►♥ • Intre nOi. Stii defeCtele Sunt aCceptate`, intre nOi. Stii? nu veZi priViri arOgante, intre nOi de la baNi la baieTzi tOtu` se`impaRte•
-♥♥. Nu`s deloc modesta si ma pis` pe tine! Nu ma cunosti, deci nu vorbii de me! Nu poti sa ma suporti asta e doar treaba ta…dar chiar si asa…i`a mai da`te`n ***♥♥.‹―
● ►...Imi aduC` aminTe` CaT` de mult` O iubea`! Cum prietenilOr le ziCea: cOaie, nu pot trai fara ea`!
! ●
- ↑♥●Multe barfe! multe tarfe. Asta`i viata! Cand te gandesti la ele te apuca greata. Daca vrei iti dam noi subiect de barfa : Viata`i cea mai scumpa tarfa! ●
↑♥
-►...Si ce daca sunt nebuna? Si ce daca ma enervez repede? Nu-s pe bucatzi...Nu-ti convine? Stanga imprejur ma doare fix in cot de tine!`
-mi-am jurat ca-mi iau pistOl curvele sa le omor ♥
☻-Ofer tacerea celor care nu`mi cer vorbe.si absentza celor care nu ma vor!![]()
☻-Meriti totul
de la iubire la indiferenta; xCompromisuri? niciodata! imi permit sa aleg.
☻-Acum ecoul tau iti spune asa: "chiar daca`ai puterea s`ascunzi, ti`e dor de ea!"
• Si daca-i fi un zmeu, as vrea sã fiu eu vântul, sã am grijã cã n-atingi niciodatã pãmântul.
• Ne-am pierdut prea mult pe piese lente. eu am glumit cu tine sh` tu ai pus sentimente.
• Si dacã ai fi un sunet, as vrea sã fiu chitara care-l cântã, sã ating mereu câte o notã profundã!
• Îmi place, chiar dacã nu mai gãsesc unele cuvinte. Îmi place cum spui tu asa " sã fi cuminte! " :X
• Si totusi`. Dupã tot ce ai fãcut, mai ai si tupeu` sã-mi ceri sã te iert? ![]()
• Si spun "stop" relatsiei de-o vara. ca nu vreau sa regret a 2-a oara!
• De astazi te uit! Mi-am promis.
• Mi-a ajuns sa te privesc, ca sa simt cât îmi esti de drag!
Tacci`!
e un cuvant` pOtrivit pentru` tine!`
Te mai bag odata`n mata
Te pup :* Si-am plecat ![]()
Am multe amintiri dar n-am vise deloc
"• Speri adanc dar clipa dulce trece. destinul nu te asteapta el prin viata merge. timpul in spate urmele le sterge. prezenta ta in viata e doar o simpla lege."
N`am sa-ti spun ''mai stai''!
E prea tarziu
Bye`bye
N`am sa-ti spun ''mai stai''!
Chiar daca tu inca mai sperai`!![]()
heii tu, ma lasi sa îti dau un :*? ![]()
Si norii se adună dar nu vor să stingă Un suflet ce arde şi încă suspină Cu mii de cuvinte ţii timpu-n loc Am multe amintiri dar n-am vise deloc
Mutul ii spune surdului ca orbul a vazut paralizatul alergand dupa chel ca sa-l traga de par
Diana_6484 întreabă:
lorenalory întreabă:
BgcGeo întreabă: