| Daiana90 a întrebat:

Vroiam sa va cer sfatul: stiti sa imi explicati asa in mare ce inseamna "increderea in sine" pentru ca eu nu am asa ceva si mi se tot repeta asta. Explicati-mi ce trebuie sa fac sa am incredere in mine sau daca nu macar trimiteti-mi niste linkuri in care ma pot informa va rooogsad

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa te iubesti pentru ceea ce esti si sa inveti sa te acceptibig grin

| Maia a răspuns:

Prin increderea in sine se intelege ca tu trebuie sa te motivezi sa faci ceva si sa te apreciezi, adica sa ai o atitudine pozitiva(sa fii optimista)chiar si atunci cand ai dubii in legatura cu un lucru! Tu ar trebui sa fii in stare sa depasesti piedicile vietii, avand incredere in tine, avand incredere ca vei reusi sa treci peste obstacolul(necazul/suparerea)care ti l-a pregatit viata! Un sfatbig grin :Atunci cand iei o decizie gandeste-te de doua ori inainte sa pui decizia in aplicare, iar cand o faci trebuie sa crezi in decizia luata, astfel vei capata incredere in tine! Succes happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-ti silicoane. zi-mi cum te simti dupa aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sti ce-i increderea in tine, e clar ca nu ai habar cum se manifesta, asa ca nu e bine sa crezi ca nu ai asa ceva.
Prin increderea in tine se intelege un impuls care nu te lasa sa te dai batuta, mereu te vei avanta in majoritatea oportunitatilor, provocarilor.