| Estera2222222 a întrebat:

Buna ziua. Am gânduri de sinucidere grave …. Nu știu ce sa fac,simt ca am înnebunit. Nu am pe nimeni, nu stiu cu cine sa vorbesc. Urăsc sa trăiesc, parca am înnebunit sad

9 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Ești gravidă, soțul plecat în străinătate la muncă și ai rămas singură intrând în depresie prenatală și stare de panică, căci nu ști cum să te descurci singură cu nașterea, creșterea copilului. Probabil că ești în trimestrul trei de sarcină, soțul nu poate veni decât la iarnă și ai intrat în panică!

| ania a răspuns:

Spune tot ce simti Tatalui nostru ceresc ca si celei mai bune prietene pe care ai vrea s-o ai, citește Psalmii ci cu voce tare, citește Evangheliile xu rugăciunea catre Tatal nostru ceresc sa iti vorbeasca prin Cartea Lui. El te iubește cel mai mult si stie care e destinul unic pentru care te - a creat.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-ti iei un job?
Macar faci ceva bun si sanatos pentru tine si familia ta, ca te tine coupata nemaiavand timp a te plictisesti si sa inventezi probleme acolo unde nu sunt.

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru Violleta2022):

Bro i-a zis GET A JOB!

| giuliaaaV a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Job application crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vârstă ai?
(scrie în privat dacă vrei)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu mă gândesc la sinucidere de patru ani.
Am încercat să mă sinucid o dată cu medicamente, dar nu a mers, am stat internat în spital patru zile.
Mă gândesc să mă arunc de la etajul opt, dar frica de a rămâne paralizat mă oprește.
Sper să ne facem bine!

| MercyAngel a răspuns (pentru anonim_4396):

Bro, ai nevoie de un psihoterapeut sau de un psiholog. Caută ajutor calificat! Nu mai sta așa!

| Bluebutterfly7 a răspuns:

De ce? Gandurile astea nu apar din senin...