| nllbia99 a întrebat:

Bună ziua, ași dori o părere de la voi. Am 21 de ani și sunt băiat, am început sa celest în zona frunții către zona varticusului, e genetica, pentru ca în familie tatăl și bunicii meu au aceeași problema. Am întrebat la o clinica din București de implant de par și îmi cer undeva de 6000 de euro pentru ca am nevoie de în jur de 3500de grefe pentru implant. Ce părere aveți, merita sa fac sau nu? Specific ca lucrez în Germania și ajung la un salariu de 2000 și ceva de euro pe luna.

4 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

Ce e în neregulă cu asta? E ceva firesc, încearcă să te accepți așa cum ești, cu toții avem defecte, este ok.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca merita sa faci implant de par, daca iti doresti sa ai par! Cu atat mai mult ca iti si permiti, fiind salariul pe 3 luni doar.

| OldSoul a răspuns:

Poti sa-ti faci acel implant, dar si ala e cu "daca".
Din 3500 de grefe, se vor prinde probabil undeva la jumatate, ala e catalogat un "succes".
Si desigur, undeva dupa 5-6 ani vei reveni in acelasi stadiu ca acum.
Recomandarea mea e sa adopti un look mai "agresiv" ras in cap si aia e, vezi cum faci sa arati bine si in aceeste conditii, si nu vei avea nici o problema.
Totul tine doar de atitudinea ta referitoare la aceasta problema.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Ai început să celești? Și care e problema, divinule?
http://www.dex.ro/celest
Cît despre chelie și implantul dorit, vedete de la noi și-au facut implanturi scumpe (avînd mai mulți bani decît tine) și... au rămas chei și dezamăgiți.