| r0xaa a întrebat:

Bunaa. vreau sfaturi si pareri.mereu dupa ce imi apare un cos imi ramane semn acolo unde a fost si acum am cateva asa pe o parte si nu stiu ce sa fac sa imi dispara cu ce crema sa ma dau sau masti ceva sa imi dispara semnele care imi raman dupa cosuri... vreau sfaturi dar sigure daca ati incercat. dau funda:*mersi

Răspuns Câştigător
| bogza2 a răspuns:

NU le stoarce si lasa punctele negre in pace [ps:incearca asta fierbe niste apa pune-o intr-un lighean puneti un prosop in cap in asa fel incat sa directionezi aburi spre fata...si stai cel mult 30 min asa ti se vor deschide porii vor iesi toate punctele negre si scapi usor de cosuri. aa apropo dupa asta sa te speli ca sapun p fata sau ce ai u ] si nu mai folosi aiurea creme...

2 răspunsuri:
| lumi_1141 a răspuns:

Iti spun eu un sfat mai stupid.babesc.pui ceara de ureche, am auzit si eu si am incercat.cosul o sa scada intr-i zi si apoi nu o sa ramana urma de el daca te dai cu apa curata. sper ca te-am ajutat.incerca si o sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te dai cu orice crema de aloe vera [ sau ulei ]. Sfatul meu este sa nu iti strangi cosurile pentru ca vei avea semne foarte urate pe fata! Nu pot sa zic ca mie imi apar multe cosuri, imi apare foarte rar cate unul, dar atunci cand imi apare eu nu mi le strang si le ung cu orice crema de aloe vera, iar apoi dispar singure! tongue