Constat ca toate intrebarile tale sunt legate de parul tau lung, ca o obsesie de care te tot legi... de ce?
Pune mana si invata ca parul nu te impiedica deloc sa pui mana pe carte, doar daca nu stai toata ziua in oglinda sa-l admiri, in loc sa pui mana si sa inveti.
Dacă-l tunzi, n-o s-o faci pentru că te concentrezi pe invățat! Ce are una cu alta?
Se refera ca ea cand are parul asa de lung, sta mai mult timp in oglinda sa-l aranjeze. Daca il tunde, poate fi manevrat mai usor si mai rapid, si timpul ala recuperat, poate fi folosit pe invatat.
Depinde de fizionomia fetei.
Ar trebui sa iti dai seama si singura cum ti-ar sta bine.
Pentru ca la un moment dat, exact la lungimea la care vrei sa-l aduci acum l-ai avut, nu?
Daca ai fata rotunda, ar merge (POATE) bob.
Altfel, pana la umeri.
Nu are treaba parul cu invatatul, dar daca vrei sa il tunzi, tunde-l mediu. Daca nu iti place, mai poti taia din el, il mai poti modifica, daca e prea scurt nu o sa mai ai ce face.
1. Nu am auzit idiotenie mai mare pe ziua de azi sincer sa fiu. Ce dracu treaba are parul cu invatatul? Ia sa nu te mai stergi nici la fund cand te duci la wc ca sa nu pierzi acel minut in loc sa invet pentru bac.
2. De vreme ce nu iti vedem fizionomia fetei, nu iti putem recomanda un anume stil de tunsoare.
3. Dupa parerea mea cine a inventat tunsoarea bob de Karen, merita sa arda in iad o eternitate.
Eu zic sa nu mai faci nici dus ca sa nu pierzi alea 5 min in care poti sa inveti. Cum poate sa aiba o asemenea gandire? Bacul nu e usor dar nu e nici examen de rezidentiat. Eu eram planta, eram facuta gramada in clasa a 12 a, am invatat in ultimele 2 luni si tot am luat note mari. Tu daca inveti cate putin pe parcurs si mai mult in ultima luna o sa fie ok.
Esti tanara, bobul te imbatraneste. Nu te tunde daca nu iti doresti cu adevarat sa te tunzi
Daca nu te vedem la fata e greu sa ne decidem.
De exemplu daca ai fata alungita, recomand sa-l lasi pana la sani sau putin mai jos si ondulat, sau cret. Daca ai fata rotunda poti sa-l tunzi si mai scurt de atat. Pana la umeri, sau putin mai jos, si sa fie drept. Dar nu chiar "lins", ci cu putin de volum.
anonim_4396 întreabă: