| iylenutza a întrebat:

BunaTPU. as dori sa-i intreb pe cei care dau bacul anul acesta ce opere ignorati sau credeti ca nu o sa pice anul acesta la bac la romana? sau ce credeti ca o sa pice? eu nu sunt o fata care nu invata insa din pacate m-am pregatit mai intens la istorie si am neglijat romana. din fiecare opera stiu cate ceva insa nu atat cat sa realizez un eseu onorabil( avand in vedere ca trei ani la randul am fost premiul 1 nu vreau sa ma fac de ras).va multumesc celor care sunt afabili sa-mi raspunda:*:*

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Cred ca va fi un roman la subiectul al treilea, cel mai probabil interbelic sau postbelic. Exclud "Luceafarul", desi stiu argumentarea cel mai bine la poezie si ma axez mai mult pe proza. De asemenea, nu cred ca va pica vreo opera dramatica. Oricum, le invat pe toate astfel incat sa pot scrie 2 pagini, dar mai multe romanele. Si eu m-am axat doar pe istorie si geografie zilele astea, iar romana o las pe ultima saptamana, ca nu mai am mult de invatat.

| DayByDay a răspuns:

Buna happy eu voi da bacul anul acesta, insa eu le-am invatat cam pe toate pentru ca nu stiu cam ce ar putea sa pice. Insa as putea exclude Eminescu, pentru ca s-a dat anul trecut. O zi frumoasa si bafta la bac!happy