| Teooooo88 a întrebat:

Bunnnnn
Am o intrebare...
De ceva timp ma gandesc daca sa dau sau nu la un liceu militar (eu terminând acum clasa a 7-a). Am citit tot felul de chestii legate de acest subiect...cica e destul de dificil la proba fizica si multe altele. Ideea e ca nu am o problema cu asta, caci daca vreau sa fac ceva, ma pun pe treaba. Problema e ca nu stiu cum e acolo si as vrea ca cineva sa ma lumineze

Răspuns Câştigător
| F12345 a răspuns:

Probabil știi că pentru admitere vei da niste probe sportive, este destul de greu dacă nu ai antrenament așa că trebuie să exersezi. Dacã vei trece de probele sportive vei da 2 teste grilă la română și matematică la care trebuie să iei o notă peste 7.
Programul este destul de strict, trezirea la ora 6-6:30 pentru toaletă și mic dejun apoi mergi la ore pană la ora 2-3 iar după aceea, ai două ore în care trebuie să îți faci temele și să înveti intr-o sala cu mai multi elevi supravegheați de un soldat coordonator. După aceea ai douã ore în care te poti plimba prin oraș.La ora 20:00 vei fi in camera pentru a face dus si a te pregăti de culcare.Vei avea foarte putin timp liber in weekenduri pentru a merge acasa doarece va fi obligatoriu sa participi la diferite activitati.Iar cel mai important, pentru ca acolo cazarea si mancarea sunt gratuite vei semna un contract cu ei ca dupa terminarea liceului vei sta 2 ani la ei pentru a te,, antrena" si a te integra in armata.

| Teooooo88 explică (pentru F12345):

Inca 2 ani?! Nu stiam de asta. Dupa aceea poti urma o facultate, nu? (Bineinteles, una tot pe domeniul asta)

| F12345 a răspuns (pentru Teooooo88):

Nouă așa ni s-a spus când am fost în clasa a 8-a sau a 7-a.Fiindca nu platesti nimic in acesti ani de studii trebuie sa ramai la ei.

| Teooooo88 explică (pentru F12345):

Habar nu aveam, dar pare destul de ciudat pentru ca pe site-ul lor nu specifica nimic in legatura cu acesti doi ani.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru puturosi, intotdeauna va fi dificil!
Eu am auzit ca nu-i dificil deloc, doar ca se cere disciplina si executie si multi din tinerii de azi, nu vor asta, de aceea considera ca este dificil.

| Teooooo88 explică (pentru Violleta2022):

La asta ma gandeam si eu ca pana la urma daca (,) chiar vrei asta...o faci rolling on the floor)