L-as lua neaparat pe barbatul meu pentru companie dar si ca sa vaneze si sa pescuiasca - pentru ca eu nu m-as descurca si as muri de foame. As lua cateva unelte - barda, cutit, cort, pluta... si neaparat cateva carti.
A mai fost pusa intrebarea asta si am sa raspund ca acolo:
- Un topor pentru a ma ajuta de el in cautarea hranei si in construirea unui acoperis
- O carte cu tehnici de supravietuire
- Iubitul, doar nu o sa ma lase la greu tocmai acum!
Si eu o sa dau acelasi raspuns
o fata ca sa pot ajuta la perpetuarea speciei umane ![]()
haine, pentru ca astea nu mi le pot procura de acolo
si multe cutii de chibrituri, sa pot sa imi prajesc mancarea care urmeaza sa o vanez pe insula ![]()
in rest tot ce mai am nevoie se gaseste pe insula...
Un echipament cu strictul necesare plus o trusa de prim ajutor! A da era sa uit si un pistol cu o cutie de vreo 200 de gloante, in cazul in care gasesc salbatici pe acolo
!
Mi'as lua iubitul, unele vesminte si accesorii, niste carti, laptopul, mobilul si niste unelte.
Un vapor care sa fie pregatit pentru o calatorie lunga(croaziera).
Iubitul meu :X
Si nu stiu daca mi-ar mai trebui ceva avand in vedere capacitatea vaporului. ![]()
unde au loooooc multe (haine, bauturi, mancare, si tot ce as mai vrea eu) ![]()
![]()
In primul si primul rand - TPU.RO, Prietenii, Muzica buna, Hrana pe 100 ani, Discoteci(cu animatoare si toate cele), O biserica, Iubita, O CEAPA
(glumesc), si o barca sa ma intorc seara acasa
Chiar nu stiu
pai un vapor. o barca ceva. in caz ca vreau sa ma intorc sa sa nu fie ceva imposibil
Mi-as lua hrana, apa si ceva unelte... acum depinde si ce cantitate de produse ai voie...ca asa ar fi multe de luat.
Diddiideea întreabă: