anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand se termaina telenovela a ta pentru totdeauna?

442 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu habar nu am cate episoade are...sorry...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In india sunt 600 de episoade, la noi sunt 300 de episoade pentru ca sunt cate doua .deoarece un serial este de 22 de minute...vizionare placuta in continuare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand se termina telenovela a ta pentru todeauna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu doar ca ara 700 episoade

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se termina telenovela a ta pentru totdeauna?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar credeti ca tine 3 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca peste cativa ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand se termina telenovele a ta pentru totdeauna?

| claudya21 a răspuns:

Are 500 de episoade filmul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 700 de episoade...primul sezon 500, iar al doilea 200...credwhistling. dar cert este ca are 700.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am inteles ca are 500 de episoade... dar innebunesc pana se termina... e foarte frumoasa telenovela. dar ce e mult strica.

| claudiu87 a răspuns:

Ca o idee pentru cei ce vor sa stie ce se va intampla in episoadele urmatoare:
Sindura va arunca toata vina pe sotul sau Aniket, din pacate Sagar va crede povestea Sindurei si ii va cere lui Aniket sa paraseasca casa.
Mahua se casatoreste cu barbatul ales de sora ei, Chandra.
Matusa Gayatri trebuie sa paraseasca casa, fiind nevoita sa plece in Canada, astfel ca Vydia ramane singura in lupta impotriva Sindurei,
Vydia se hotaraste sa ii scrie o scrisoare lui Sagar pentru a-i dezvalui adevarul privind faptul ca nu e insarcinata, incearca sa-si justifice actiunile, dar Sagar e suparat, si intreaga familie isi pierde increderea in Vydia, in cele din urma, in urma actiunilor Sindurei, Vydia e alungata din casa si este batuta de niste huligani.
Sagar isi da seama ca viata fara Vydia e pustie, asa ca Vydia se intoarce iar in casa.
Sindura planuieste sa o omoare pe Vydia, Sagar fiind impuscat in timp ce o salva pe Vydia, ajungand in stare critica la spital.
Sagar supravietuieste, si in cele din urma se hotaraste sa incerce sa afle daca sora Sindura e in spatele tuturor lucrurilor petrecute, astfel ca se preface nebun, pentru a o demasca pe Sindura.
Ce v-am povestit se intampla in decurs de o luna, va scriu ce urmeaza...mai incolo. bye, bye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trbuie sa se termine o data ca ma zapaci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand se va termina atunci veti vedea eu cred ca dupa cele 500 de episoade pup all id meu este rebeka_lowe love strucklove strucklove strucklove strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ca sa le gasesc pe youtube, cum trebuie sa scriu ca sa mi le gaseasca? ...caci am scris acolo "A ta pentru totdeauna" si nu mi-a gasit nimic, mi-a gasit alte prostii pe acolo...
Multumesc anticipat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu dar este super nu as vrea sa se termine degraba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam prin aprilie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, dar sigur o sa se termine cand o sa se afle adevarul despre Sindura si toata lumea o sa fie fericita, pentru ca toate telenovelele, fie ele indiene sau romanesti, toate se termina cand au un final fericit alaturi de persoanele pe care le iubesc.va pup dulce si ador telenovela "A TA PENTRU TOTDEAUNA"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se va termina telenovela?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 500 de episoade.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieu cred presupun ca se termina peste inca 171 ep

| claudiu87 a răspuns:

Am facut cateva greseli in descrierea episoadelor viitoare, dar voi incerca sa dau informatii mai exacte pe viitor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cred ca vidia cu sagar o saa traiask pana la adanci bartaneti, iar sindura o sa fie trimisa la inchisoare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cand o sa se termine dar cert este ca mai este mult din film. Insa va pot ajuta cu ceva. Uitati linkul catre ultimul episod in 2 parti: http://www.topranger.net/s3.php?s=28thMayDulhann-1 si : http://www.topranger.net/s3.php?s=28thMayDulhann-2 Daca nu va merge linkul postati daca vreti sa vi-l trimit ca il am pe calculator!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are 500 de episoade

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi dar al catelea episod a fost astazi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand sindura ii omoara pe sagar si pe vidia...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place aceasta telenoela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Al catelea episod este azi din serialu a ta pentru totdeauna plsss

Întrebări similare