Povestea se termina naspa pentru ca :sagar si vidya sunt omorati amn2 de sindoora si se reincarneaza aparand peste 21 de ani cu numele de amar si divya(sagar si vidya). bharat cand afla ca sunt morti pleaca de acasa si revine tot dupa 21 de ani o data cu amar si divya si sindoora vrea sa-i omoare si pe ei deoarece sunt sagar si vidya reincarnati dar inainte sa-i omoare pe ei e ea omorata de bharat.are multe episoade si o sa fie sindoora baba dar tot frumoasa e.cautati pe google si o sa gasiti fragmente din episoade.se termina aiurea desi e frumos filmul
Cine doreste sa revada telenovala "A ta pentru totdeauna" cu subtitrare in romana, accesati linkul de mai jos:
http://www.upload-ro.ro/download.php?file=a90cfdc8318be9d588af1d0c23f7b89d
Va doresc o noapta frumoasa!
Buna!, nu-s cu TELENOVELELE!, din cate am auzit cica -, cand finalul va fi fericit!, Pa, pa!
Se termina probabil cand ajunge la 200 de episoade.Sincera sa fiu sunt cls a VI-a si nu pot sa nu ma uit! E SUPER TARE! mai mult plangi. Sindura este triumfatoare mereu dar nu o sa mai fie. M-a uimit episodul cand sindura i-a impuscat pe Sagar si pe Vidya.Imi vine sa plang. Dar mai departe nu mai stiu. Trebuie sa mai urmaresc ca episodul in care i-a impuscat a fost chiar acum! ABIA ASTEPT URMATORUL EPISOD!
SCOOBY DOO întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: