| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Cand te-ai impiedicat ultima data?

15 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand alergam pe alee. Dar eu aterizez mereu in picioarelaughing

| Bacemi a răspuns:

Ultima oara nu mai stiu exact. Ultima ora cand imi amintesc stiu ca eram la munca. Intram in scara usor grabit, m-am impiedicat si a iesit ceva de genul : http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......oti-ah.jpg

| fluturas a răspuns:

Azi happy si maine, si poimaine, etc. de o sa ma intrebi tot "azi" o sa zic laughing sunt foarte impiedicata rolling eyes laughing

| Helvete a răspuns:

Acum vreo 2-3 saptamani, la tara, si am si cazut(am alunecat, fiindca era asfaltul ud si cu noroi).

| Shake a răspuns:

Acum vreo 4 saptamani, dar ma rog pe bicicleta si mi-a ajuns pentru ca mi-am facut o gaura in genunchi si m-am dus la urgente si m-au operat...ma rog este o poveste lunga...

| bkmad a răspuns:

Azi pe la 5laughing)

| EstiFericitaSauTrista explică:

Bacemi cam rausad

| Ixchel a răspuns:

Astăzi laughing M-a rugat mama sa mă duc până la ea în birou şi să îi aud catalogul cu comenzile laughing şi eu grăbită să ajung repede, am luat în primire vreo 2 cutii laughing Era să prind un iepuraş, dar nu a fost să fie laughing

| ForgottenNobody a răspuns:

Azi, pe scari...

| KeepCalm a răspuns:

Ieri happy
Am luat o sticla intre picioare si bicicleta in bratelaughing

| `:x. ZuZu. a răspuns:

Astazi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar azi.laughing Sunt cu capul in nori, deci e normalhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai astazi pe scari... mi-i s-o facut rau (nu stiu de la ce ) si cred o sa ma aleg cu ghips straight face... oricum eu is experta la aceasta categorie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi cand cantam Hiq-razna, pe stradarolling on the floor)laughing).

| Deutzzyka a răspuns:

Azi... m-am imiedicat de o sicla de apa de 2 litri 30 si am cazut. dar am fost fericita pentru ca daramasem 2 deodatalaughinglaughinglaughing...am facut recordlaughinglaughing)