Sall. uite aici cateva: Un taran se duce la doctor cu capul spart! Doctorul il vede si il intreaba : ''da dc ai capu spart tarane?'' Taranu zice : ''pai mi l-a spart vaca cu coada!'' Doctorul zice :'' pai cum sa tzil sparga vaca cu coada?'' La care taranu;'' pai i-am legat o piatra de coada ca sa se apere de muste!''
Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns.Sa nu am probleme!"
Marinarul la fel: "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!"
Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?" La care el zice: "Nu, eu sun
la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!"
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
Badea Gheorghe ajunge in ultimul moment pe peronul garii, atat cat sa vada cum ii pleaca trenul de sub nas.
Necajit, exclama:
- No, vezi ce-nsamna sa n-ai lucru tau?!
La un cabinet stomatologic particular:
- Cum? Cinci sute de mii de lei pentru extractia unei masele? Doar pentru 5 minute de munca?
- Daca doriti, o extrag intr-o ora!
Intr-o zi un papagal merge linistit pe mijlocul strazi, dintr-o data trece un tip cu un BMW si………. il spulbera pe papagal. coboara tipu din masina se uita la papagal, il ia in brate, il duce imediat acasa, il baga intr-o cusca, ii da apa, paine si pleaca. Intr-un tarziu papagalul se trezeste si zice : AOLEU… sunt grati in jurul meu, paine, apa, Bai…. M-au bagat la puscarie ca l-am omarat pe ala cu BMW. )
Doi soti erau intr-o dimineata la micul-dejun. La un momendat sotia se apleaca si ii frige sotului o palma ( da una asa zdravana) de il zboara de pe scaun la care sotul sta asa si se gandeste si ii spune sotiei : dar asta pentru ce a fost? La care sotia ii raspunde : pentru 45 de ani de sex jalnic! Tipu sta asa si se ridica tacticos si bai ii frige una gagici de ii zboara dantura. ) La care tipa ii spune: dar asta pentru ce a fost? Iar el ii raspunde : auzi, tu papusa... da de unde stii tu care e differenta dintre sex reusit si sex nereusit? Ha’?
- De ce poarta medicii chirurgi manusi?
- Ca sa nu lase urme!
O femeie la doctor:
- Doctore, faceti ceva ca barbatul meu sa devina ca un taur.
Doctorul:
- Bine, dati-va jos fusta si vom incepe sa-i facem coarnele.
Erau 2 blonde: prima spune: draga mi-am facut testul de sarcina, iar a 2-a intreaba: si au fost grele intrebarile?!
Bula si strula :bula doarmea in pat strula pe gard vin hotii sa fure vad ca nu gasesc nimic il bat pe bula 2 zile la fel pe urma bula,
Bula: strula ia mai dormi si tu in pat sa dorm si eu pe gard vin hotii la furat iar
Auzi ba pe ala din pat l am batut destul ia hai sal batem si pe asta dupa gard
Bula si nevastasa
Bula doarme cu nevastasa in pat, nevastasa sa trezeste aude miscari, bula au venit hotii ce facem?
Bula: taci fa din gura eu incerc sa ma ascund ca sa nu ma fac de ras ca n-avem nimic si tu tipi ca disperata ca au venit hotii
Profesoara catre Bula:Bula tradu in engleza pisica a cazut in apa si s-a inecat. Bula:foarte simplu dna profesoara,the cat catapultum in the water and gal gal and nu more miau miau
Bancul asta il ador![]()
Sotia si sotul in vacanta la hotel, in camera de hotel era un soarece.
Sotia: Dragule, suna la receptie ca tu sti mai bine engleza
Sotul:hello do you know tom and jerry
Receptia:Yes!
Sotul:Jerry is here.
Care e aseamanarea dintr-o dacia 1800 si Rihanna :amandoua fac ram pam pam pam ram pam pam pam
Gavrilutadaniel întreabă: