Î-mi amintesc ziua când am mers să o vizitez pe prietena mea la ea acasă (locuieşte cu părinţii ) ştiam că e singură acasă în acea zi. Aud zgomot în baie şi cred că e prietena mea, încep să îi spun prin uşă diferite chestii erotice şi propuneri indecente
şi la urmă întreb : pot să intru şi eu? La care aud o voce care mi-a îngheţat sângele în vine : Da poţi să intri! Era vocea lui soacră-mea.
Cand aveam 9 ani imi daduse bunica mea un pahar de visinata. Unul mic dar eu am mai luat
. Si am iesit din casa tipand dupa "Mos Ion" era imaginar normal. Dar eu eram beata si ochii mi se dadeau peste cap. Si m-am plimbat putin prin gradina si am cazut peste legumele bunicii mele si i-am distrus in mare parte ceapa.![]()
M-am dus cu verisoara mea la un magazin sa cumpar 2 kg de cartofi si 2 legaturi de ridichi si altele mai neimportante. Am tot repetat cu var-mea ce aveam de luat, si cand ajung la magazin ii zic omului de acolo: 2 kile de ridichi, pe moment nu m-am prins de ce incepusera sa rada vanzatorul si var-mea. De atunci de cand ma duc acolo sa mai cumpar cate ceva imi aduc aminte de faza asta.
Am jucat carti pe pedepse. am pierdut si a trebuit sa fac sex oral unei sticle timp de 3 minute
nu ii printre cele mai amuzante da asta o fost de curand si imi vine gand
Eram cu niste prieteni prin cimitir si o fata si m-am ascuns dupa o cruce si cand a trecut fata aia am apucat-o de glezne si s-a speriat asa rau ca a lesinat ![]()
Deci 3 baieti se bateau in spate[ pentru ei era joaca] si era si o colega. Si tipii iau dat bluzele pe jos. Iar profa de mate cand a venit a cerut socoteala. Si ia pus pe cei 3 tipi sa se duca in curtea scolii si sa scuture hainele
, noi muream de ras. In clasa cand au venit tipii Andu si Ionut au zis ca se jucau in spate si din greseala au daramat bluzele si Marian a zis ceva de genu la intrebarea profei [Ce faceai in spate ] " Poi eu am fost sa o dau jos pe Denisa de pe Andu "
)) am ras cu lacrimii
.
ĄŇÐİ întreabă: