| a2 a întrebat:

Care este materia voastra preferata sau cea mai putin preferata a voastra? eu una iubesc engleza si urasc fizicalaughing

44 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Engleza....franceza ca profesoara mea e nasa mea si stau degeaba laughing rolling on the floor si biologia si urasc tot ce tine de matematica fizica si chimie love struck

| a2 explică:

@ana Esti norocoasa te-ai scos la engleza si franceza rolling on the floor

| corynaaa a răspuns:

Imi plac chimia, biologia, geografia; nu mi place matematica.

| yuli10 a răspuns:

De ce mai toata lumea uraste fizica? si eu tocmai voiam sa zic ca fizica e materia mea preferata big grin mi se pare cea mai usoara pentru ca e foarte logica, in comparatie cu literatura romana unde niciodata raspunsul nu va fi unul concret si exact si notarea se face subiectiv.
materia pe care o detest e economia; toate notiunile suna la fel, ma trezeam ascultata in fata clasei intrebata care e diferenta intre o concurenta perfecta si una imperfecta si ele se caracterizau prin atomicitate, omogenitate etc. si nu am inteles nici pana in ziua de azi care era diferenta...
si profa ne mai explica notiuni si ca la prosti; ca daca ar avea o ciocolata si ar economisi o bucata azi maine va avea doua si dupa ce ca abia puteam fi atenta sa inteleg ceva ma mai gandeam si la ciocolata in ore. happy (nu ma laud, cred ca mai mereu am avut media 5-6 la economiebig grin o singura data am avut 9 pentru ca am facut niste proiecte pe grupe).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc matematica... urasc matematica
e cea mai nasoala materie... aaahh... urasc matematica si p profa d matee cum n-am urat p candva in toata viata mea
si imi place ft mult engleza :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac stiintele fixe dintre care in mod special fizica... chiar daca la scoala ma inteleg mult mai bine la note cu limbile straine, geografia, istoria sau romana.

| vintagegreen a răspuns:

Ador franceza si chimia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc engleza si sportul; urasc matematica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc din tot sufletul chimia, fizica si biologia.in schimb imi place sportul si celelalte mai putinhappy

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Mie imi place mate sportul franceza. Si urasc toate materile in afara de cele mentionate

| JeSa a răspuns:

Matematica place si limba franceza nu-mi place, in rest toate. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geography and enhlish

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine ar fi foarte bine daca n-ar mai exista fizica si matematica

| AlexandraPrincess a răspuns:

Iubesc Engleza love struck si Lb Romana