Sa nu-l vad parsiv, sa pot sa ma exteriorizez fata de el, am incredere in intuitia mea, rar dau gres in alegerea lor, dar si cand dau. 2 ani, imi ia sa ma refac.
Pai orice subiect abordezi iti dai seama de caracterul omului. Eu inainte de a considera pe cineva un prieten bun incerc sa aflu mentalitatea lui. In functie de modul de gandire imi dau seama imediat ce fel de persoana e. Si apoi sunt si gesturi care tradeaza orice masca ar purta cineva. Niciodata nu o sa refuz sa cunosc pe cineva datorita unor zvonuri. Mai sunt unii care nu te baga in lista de mess pentru ca suna id-ul aiurea. O simpla conversatie poate sa iti arate ca te inseli. Si eu dadeam add la fete si din cauza id-ului meu care suna mai special dadeau ignore direct.
Imi plac oamenii cu simtul umorului dezvoltat, dar nu obraznici, cu bun simt si cei 7 ani de acasa.
Buna nony!,"increderea, sinceritatea si toate cele care se capata pe parcurs sau se afla in timp.".asa si este!, sincer intuitia, ghidarea mea de a-mi alege "prieteni".hai mai bine le zic amici!-de ei se dovedesc avand respect fata de mine cu atuurile lor(increderea-fideli, netradatori, deschisi-sinceri). purtand un suflet altruist ar avea ocazia de a ma cunoaste,, sa ma exteriorizez si catre ei!, ca nimeni nu e obligat sa suporte falsitatea! ex. iar cand is cu un picior in groapa, macar unul din toti sa-mi sare in ajutor, sa nu se deie la fund!, atunci l-as putea numi "prieten adevarat"!-aici ar "bate" bine acea dorinta de a-ti dori asemanul bine(invatarea de a scapa prietenul de temeri, al ajuta moral, psihic, spiritual)intr-un cuv. e vb. de intelepciune! Fi voluntar, sociabil, saritor!, Ok, sa auzim numai de bine!, Bye!
Eu nu fac discriminari: sunt prietena cu toti care incearca sa imi fie prieteni. Rar reusesc oamenii sa imi si devina prieteni, dar na, nu toate iti ies in viata!
Jessy, daca nu intelegi limba romana si nici ironia raspunsului meu, incearca macar sa pui un punct si o virgula corect. Asa cum pun eu aici cu tine.
Prietenii mei sunt persoane asemanatoare mie. Avem aceleasi preferinte, nu neaparat muzical sau vestimentar...aceleasi preferinte in materie de principiile dupa care ne ghidam in viata.Nu merg pe intuitie cand vine vorba de un prieten, intuitia prefer s-o folosesc atunci cand imi aleg un amic.Tocmai de aceea prietenii mi-i inumar pe degete, amicii sunt nenumarati.
Sa vorbesc cu el ca si cum las cunoaste de o viata! sa ma faca sa rad! MAI MEREU...si sa ma opreasca din plans cand mi-e greu
.
Sa ma simt in preajma lui ca si cum l-as cunoaste de o viata.sa nu imi fie rusine sa fiu eu insami gandindu-ma ca ma fac de ras, sa aiba simtul umorului
LoraLinx întreabă: