Parul creste 1 cm/luna pe timp de iarna, iar in timp de vara creste pana la 1. 5 cm/ luna.Eu iti recomand uleiul de ricin aplicat la radacina parului inainte de baie. Se gaseste la farmacie, si costa vreo 3 lei.Iti recomand ca macar 5 minute pe zi sa iti masezi capul.Si o sa stimulezi cresterea parului.Asa am facut si eu, iar rezultatele sunt vizibile.Succes!
Pai. mie in 7luni mi-a crescut vreo 10cm Depinde.ca la unii oameni parul creste mai greu, iar la unii mai repede.
by daii
Eu la fel vroiam sa am parul lung si am folosit extensii o suvita de par lata de vreo 5 cm costa 7 lei(am vazut chiar alaltaieri la un magazin cu accesorii) eu am luat 7 cm cu 20 de lei. dar sunt si la preturi mai mici
Eu am citit intr-o revista si creste un cm dar asta depinde de parul fiecaruia, de exempu tie se poate sa iti creasca 2 cm pe luna, oricum 20 de cm, ti-ar lua minim 1 an, si asta daca il ingrijesti ca lumea, cu balsam, masti, sa nu folosesti placa de intins parul ca o sa-ti creasca mai greu apoi, te speli de vreo 2 ori pe saptamana, te piepteni mai rar...
Creste cam 1-2 cm... daca ai neaparata nevoie de par lung intr'o perioada scurta de timp ai putea recurge la extensii...
Intr-o luna parul creste un cm, deci intr-un an doar cu vreo 8 cm va fi mai lung, pentru ca gandeste-te ca trebuie sa tai macar la 2 luni varfurile, fiindca parul trebuie sa fie sanatos sa poata creste si plus ca nici nu e frumos sa ai par lung si despicat de numa...Mai bine incet si frumos.Pentru ati ingrijii parul foloseste balsam de par sau poti sa til mai rasfeti cu o masca de par(nu-i scumpa una). Conteaza foarte mult si ceea ce manaci sa ai o alimentatie sanatoasa
Da ce destept esti ! Cica parul creste intr-o luna 1 cm. iar intr-un an care are 12 luni parul creste 8 cm. Tu cred ca esti un savant dala acre a gasit o noua teorie
.
Buna fetelor! si eu am avut o problema cu parul l'am decapat de trei ori in aceeasi zi caci nu mai suportam culoarea neagra, si l'am ars de a ramas ca o pisica infoiata!
va imaginati ce a urmat:I tuns scurt si oribil
dar, norocul meu ca locuiesc in franta de citiva ani, si se gaseste sampon si balsam pentru grabirea cresterii parului! asta ar fi cam 3 cm pe luna!
zis si facut! nu va spun ca rezultatul a fost spectaculos(ar:d) (mai uit cum se scriu unele cuvinte ) ce vreau sa va spun; e ca functioneaza dar ca e f scump
20€ samponul si 24€ balsamul, asta fiind la 250 ml! voila, voila! a propos! tot negru m-am vopsit pina la urma!
20 de cm ceri cam mult dar totul este posibil sa nu crezi ca 20 de cm de par iti vor creste repede dar totusi sfatul meu este sa iti dai pe parul uscat cu ulei de ricin amestecat cu ulei de masline sau migdale.nu te speria ca ti se ingrasa parul sau se scoate greu din par, este foarte simplu, doua samponari si multa apa si til scoti, acum depinde si de cat lung sau scurt iti este parul.eu le folosesc si dau rezultate, incearca sa folosesti pantene cat timp folosesti uleiurile este foarte bun si incearca o data de doua ori pe saptamana. aaa era sa uit stai cu parul prins in coc cat tii uleiul in par si te speli dupa doua trtei ore cu cat ti uleiul mai mult cu atat mai bine, si nu te speria daca vei vedea cateva fire de par cazand cu timpul nu-ti va mai cadea deloc sunt super bune. sper sa-ti fie de folos.
Diana 20 de cm ii vei avea intr-un an cel mult asta daca vei folosii de doua ori pe saptamana cate o cescuta ulei de masline pe parul uscat si iti vei masa scalpul in jur de 5 minute, este bun si uleiul de ricin, le poti combina daca vrei sunt la fel de bune. uleiul de ricin ajuta la cresterea parului insa uleiul de maslin este bun si pentru crestere si pentru cadere. apoi iti prinzi parul intr-un coc si stai asa circa 2 3 oredupa cum vrei tu. cel mai ajuta pe par sa cresca este sa nu til piepteni in fiecare zi nul pedepsi periindul mereu ca iti cadea mai mult, descurcal cu degetele, vei parea ciufulita dar vei avea un par sanatos si vei parea mai naturala, de vrei sa-l prinzi prindel aiurea si nu cu elastic nu folosti elastice il roade folositi bureti de par moi ca sa poata respira si renunta la mastile cosmetice foloseste mai bine uleiurile astea si pantene, nimic mai mult.vei vedea cat de repede iti va creste si va fi mai sanatos si frumos, mananca si tu fructe cat de multe poti si incearca sa nu fi stresata, stresul este inamicul nr 1 pentru organism, in cazul in care esti stresata si suparata nu te astepta sa iti creasca parul.incearca si niste valeriane le gasesti in farmacii sunt foarte bune.iti asta din experienta, te ajuta mult la linistea corpului si a starii tale de nerabdare, la fel eram si eu dar acum nu mai am probleme. te pup si sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos.
Heeyy.Hai sa-ti zic care e treaba la mine. mi-am facut parul permanent prin 15 iunie.Suntem in 4 octombrie si mi-a crescut parul 16 centimetri...Nu glumesc, se vede la radacina partea dreapta si am masurat`o. Vreau sa iti zic ca mi-am ars parul foarte tare, si astept sa creasca cat mai repede sa il tund cel permanent, nu mai dureaza mult.In timpu` in care a trecut mi-am facut masca cu 2 linguri de ulei de ricin amestecat cu un ou. Poate functioneaza si la tine. Din 2 in 2 seri imi faceam.Bafta!
TeleaMatei întreabă: