| ioana_5498 a întrebat:

Ce ai deranjeaza sau ai schimba la parintii tai?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic, desi ma deranjeaza multe. Sunt parintii mei si ii accept asa cum sunt.

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu as schimba nimic la ei.happySunt niste parinti grozavi care ma inteleg defiecare datalove struck

| JustMeFlory a răspuns:

Ma enerveaza ca nu ma lasa sa imi fac de capdevil.adica sa ma duc la mare cu gagicul etc etc.si ma enerveaza cand se cearta, plec de obicei cand fac asta

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu as vrea sa schimb nimic la eiwinking sunt parintii mei si ii iubesc indiferent cum ar fiwinking

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cateodata sunt mult prea protectivi.Mama de exemplu de foarte multe ori nu doarme pana nu ajung eu acasa...chiar daca vin la 4 dimineata.In schimb ma bucur ca imi ofera libertate si incredere.

| andi a răspuns:

Fumatul...

| Ys a răspuns:

Orcum nu ai ce sa schimbi asa a vrut dumnezeu sa fie parintzi mei si ai fiecaruia...asa cum a spus si ceciliarepede sunt parintzi mei si ii accept asa cum is

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pe parinti nu ai cum sa-i schimbi. Asa ti i-a dat Dumnezeu si trebuie sa fii fericita ca ai parinti.

| anonim a răspuns:

Eu din pacate nu mai pot schimba nimic, nici daca as vrea.cu toate ca nu mi-am dorit niciodata sa schimb ceva la ei.

| remus a răspuns:

Asculta-ti parintii, ai respect fata de ei, ca sa poti traii mult si bine in armonie cu tine si cu cei dragi tie,
-ai sa-i apreciezi si sa-i cauti cind vei constientiza ce-i viata de unul singur...

| sese a răspuns:

Absolut nimic; daca nu nerau asa nici eu nu eram asa.

| melinda33 a răspuns:

Ei sunt parintii mei pe care eu mult ii iubesc si chiar daca au ceva ce nu-mi place eu niciodata nu as dori sa-i schimb!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.Crezi ca altii sunt mai buni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te bucuri de ei asa cum sunt, ma deranjeaza ca nu mai sunt, si ce as schimba? as vrea sa o aduc pe mama inapoi -dar nu se mai poate! asa cum ei au stiut sa aiba grija de tine cand erai mica, sau cand erai bolnava, sau cand au fost langa tine in momentele grele, asa trebuie sa stii sa ii apreciezi, cu bunele si cu relele pe care le au.viata este grea pentru un copil care nu isi intelege parintii-dar si mai grea pentru parintii care nu isi inteleg copiii

Întrebări similare