| Em40 a întrebat:

Ce as putea scrii in jurnalul meu personal? cum sa incep? ajutor, funda!

10 răspunsuri:
| Denis777 a răspuns:

Daca vrei sa pui titlu ar suna bine inceputul sau prima fila din jurnal si incepi asa : Draga jurnalule nu prea stiu cum sa incep,astazi bla bla bla pai gandeste-te la ce iai povesti unui prieten intamplari anterioare bune rele ce ai facut astazi planuri de viitor, baieti, povesti cu fantome, prima tigare, primul sarut cum mi-ai dat mie o funda, laughing daca te-ai certat cu parinti sau cu prietenii, ca a plecat base conteaza sa iti folosesti imaginatia poti scrie despre orice si cel mai important ai grija unde il pui.

| Mariaaa234 a răspuns:

Jurnalul meu secret...numele tau si varsta pe prima pagina si pe a 2a dupa ea sa incepi sa scrii ce s-a petrecut in fiecare zi.ASTA E CALEA CEA MAI USOARA!

| Em40 explică:

Va multumesc mult!

| Alexaame a răspuns:

Pai poti scrie pe prima pagina numele, si sa scrii cu litere mari si rosi ''personal sau interzis''. Poti si sa mai faci niste desene.Si in jurnal sa scrii interesele tale si ce ai facut in aceea zi. Poti adauga si niste desene specifice intamplarilor.
Cam ata stiu:d

| Jessicastarcool a răspuns:

Poti sa dai pe prima pagina citeva poze iar in mijloc sa scrii: povestirile unei fete nu chiar atit de populara (daca nu esti populara), povestirile unui popstar nu chiar atit de talentat (daca iubesti muzica dar nu ai glas) sau povestirile unei domnisoare atotstiutoare nu chiar atit de istete (daca esti desteapta dar esti totusi pe locul 2)
sper ca te-am ajutat
FUNDA?

| Andrascumpika03 a răspuns:

Pai, eu cred ca nu trebuie sa respecti o "anume" ordine, dar pe prima pagina, de obicei se scrie numele, varsta, porecla si pentru un aspect original poti folosi litere decupate sau un scris mai "ciudat". Ideea este sa fii cat mai original ca peste ani sa ai o amintire frumoasa (si haioasa big grin)
funda? :* Sunt noua si nu am nici-o funda.

| MoniiiixD a răspuns:

A trecut ceva timp de când ai postat întrebarea, dar îmi încerc norocul:
-ai putea să iei o frunză și să o pui sub o foaie și să hașurezi ușor peste foaia aceea cu creionul... dacă ai înțeles cum, ai să vezi un model frumos, cu frunza aceea.
-prima pagină las-o albă sau desenează ceva pe ea.
-începe cu clasicul "Dragă jurnalule" și continuă cu ce ai făcut în ziua respectivă sau ceva de genul "Mă simt ciudat astăzi. E ca și cum un pumnal mi-ar străpunge stomacul. Nu știu ce este cu mine, dar poate e legat de faptul că l-am văzut pe X cu Y.".
-termină cu "Pe mâine." și cu semnătura ta.
-data să nu lipsească niciodată din colțul de sus al paginii.
-scrie artistic sau alandala, nu prea contează.
-fă-l să-ți placă ȚIE, nu altcuiva.
Sper că te-am ajutat. Fundița, te rog frumos?batting eyelashes

| anamaria9123 a răspuns:

Poti incepe asa:
Hey! Ma numesc. Tu imi vei deveni cel mai bun prieten. Nu te voi uita niciunde. Sper ca si tu vei fi alaturi de mine. Jurnalul acesta, tu, este facut in data de..cand eu am...ani. Mai multe despre mine vei afla pe parcursul prieteniei noastre.

Poti scrie secretele tale si sa adaugi un desen sugestiv sau o poza. Nu e neaparat sa scrii ce faci zi de zi ci cand ai tu chef. Daca vrei sa il iei cu tine il poti camufla intr-o coperta de carte sau il poti tine intr-un loc ascuns.

| LostInTokyo1994 a răspuns:

Nimic. A scrie intr-un caiet pe care il numesti jurnal e o pierdere de timp si de cerneala/pasta si de foi.Omori o padure intreaga. E doar parerea mea.Nu vreau sa te ofensez.

| Iwanttodie a răspuns (pentru LostInTokyo1994):

Mai bine le-ai spune asta persoanelor care taie copacii. daca nu cumpara ea, va cumpara altcineva.