| Kristinake a întrebat:

Ce cadou pot sai cumpar mamei de anul nou?

Răspuns Câştigător
| silence a răspuns:

Pai pentru mama ta poti alege thinking ...eu m-am gandit sa-i daruiesc un album de familie cu toate pozele noastre :X o sa-i poti sa-i daruiesti :
- un set format din fular si o pereche de manusi, fiind utile oricui in anotimpul rece;
-un set de cercei. lantisor sau un inel mic.
- o bijuterie mica, ca de exemplu o brosabatting eyelashes
- o cutie de bomboane, frumos impachetata, sau, daca esti destul de mare si te poti descurca in bucatarie, ii poti pregati mamei prajitura preferata;
- un album cu cele mai frumoase poze pe care le-ati facut impreuna;
- diferite produse pentru ingrijirea tenului sau a parului.
si daca alegi altceva. doar sa daruiesti din suflet :X
sarbatori fericite!
funditabatting eyelashes?

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Un tablou, o bratara sau un lantisor de argint. An nou fericit. Pa

| LoReDaNa a răspuns:

Sarbatori fericite
Depinde ce fel de pers e mama ta?
poti sa ii cumperi ceva ce si-a dorit de mult care nu a avut tp sa isi cumpere.
poti produse de ingrijire
floarea craciunului toate mameme isi doreste e o floare f frum:X:X
( asta i-am dat si eu mamei mele anul asta sh sa bucurat f.mult si nu chai asa de scumpa floare )
Poti sa ii cumperi ceva un vas de Yena( este f scump)
sau ceva de uz caznic...

sper sa te ajute sh sa se bucure mama ta de cadou.
plzz mult funda :*

| Zmeura a răspuns:

Ei bine ai 2 variante:
1)Pentru mama ta este foarte important ca o iubesti si poate ar prefera ceva facut de tine sau poate nu vrea neaparat un cadou si se multumeste sa fie alaturi de cei dragi.
2)Daca nu-ti place varianta 1 atunci ar trebui sai cumperi bijuteri cum ar fi un lant de aur de argint sau de aur, cercei de aur sau argint sau un inel de aur sau argint. Daca nu ai destui bani pentru aur sau argint iti propun sa iei un lant sau cercei sau inel din metal dar nu stiu daca o sa-i placa sau daca o sal poarte deoarece femeiele care au copi nu mai pun importanta pe bijuterile care nu sunt din argint sau aur.Ai mai putea sai iei o felicitare, oricum orce iai lua gestul conteaza si cred ca mama ta va aprecia efortul.La multi ani

| Izzaabellaa a răspuns:

Ceva rosu ca sal poarte pe moment poate un bluzon, un clolier un parfum, [ asta nu mere purta si sa nu fie neaparat rosu ] nu stiu ce siar dori mama ta asta numai tu stii tongue

sarbatori fericite!

Întrebări similare