-observă ce poartă ea de obicei și dă o fugă printr-un magazin de haine.
-persona, când sunt confuză în privința unui cadou, dau o fugă la Meli Melo sau alt magazin de accesorii.
-îi poți cumpăra un parfum sau ceva cremă de corp/lapte de corp/gel de duș etc.
-o carte potrivită pentru adolescente
-o eșarfă
Poți combina unele cadouri între ele, să nu uiți să iei un ambalaj drăguțel.
Bună.
Cumpără-i o cutie de bomboane Milka, o felicitare în care să-i scrii frumos şi să te semnezi. În felicitare pune-i nişte bani să-şi cumpere ea ce îi place şi are nevoie. Este mult mai simplu şi mai frumos aşa, crede-mă!
Pa-pa.
Pe vremea mea intentia conta.Dar in ziua de azi fetele vor chesti scumpe ex:o pereche de cercei din aur.Te descurci tu cumva dar nu uita ceva: Intentia conteaza
Buna.cumpara:
-o ciocolata (de care-i place)
-un buchet de flori
-un lantisor sau o bratara nu conteaza daca este de aur sau de argint conteaza cum i le dai. SUCCES
Hmm...pai daca face 15 si acuma e la liceu ii poti lua o pereche de pantofi draguta dar nu prea inalti ca sa poata sa umble pe ei sau o duci pe prietena ta la un mall si ii cumperi ceva ce ii place ei mult
sper ca te-am ajutat
FUNDA?
E cam complicat cu pantofii. Nu îi cunosc mărimea şi nici nu o pot duce să îşi aleagă pentru că e mâine ziua ei...
Mersi pentru răspuns.:*
Intreab-o la telefon prin mesaj sau pe fb sau sun-o chiar tu daca nu suna ea si intreaba-i marimea
sau o icoana ar fi draguta in camera ei sau cea lantisor cu numele ei sau initiala numelui ei
sper ca te-am ajutat;* :*
andreii2 întreabă: