Daca ma uit din fata. Daca e machiata imi aluneca ochii(mi se scurg clar, aluneca suna mai ok
)Spre sanii, si evident'n partea... sa revenim.De la spate, la ce as putea sa ma uit? Ca da cu stangu'n dreaptu? Evident nu.Ma uit la fund.Insa daca e sa o luam logic,ador fetele naturale,fara machiaje,fara parfume, doar laddy, si sa fie epilata (Decent, evident) In rest, nu as dori o tipa cu 'nspe mii de picturi pe unghii si nu stiu cate straturi de rimel pe bot(a se citi gurita) Deci? Nu suport.Insa cine sunt eu sa ma pun in ton cu moda(De ar fi moda sa iti tai o ureche, majoritatea lear taia pe am2 (FacePalm) ) xD
Da, dar ce te faci cînd, vorba aia, e „ din spate liceu și din față muzeu"?
Pentru că, fără să exagerez, eu am văzut femei de peste 50 de ani care arată superb.
Dar, dacă e vorba de „o fată" ( se cheamă eventual una de 10 - 11 ani), tot la mîncărimea dintre degetele mari de la picioare îi duce gîndul ( în primul rînd).
Ș-apoi...om vedea!
Ce caută?
Aici depinde de persoană.
Ce mă atrage? INTELIGENȚA aia e tot ce contează până la urmă.
Toate raspunsurile la un loc, de la aceasta intrebare.Cand un baiat remarca o fata, o remarca prin fizicul si caracterul ei.
Ce cauta baietii la o fata?
nu stiu, insa iti zic ce caut eu. in primul rand un baiat este atras de o fata frumoasa, acum nu inseamna ca toti se indragostesc de fete frumoase, nu! fata devine din ce in ce mai frumoasa pe masura ce e mai destepta, creste in ochii baiatului! iar faptul ca este desteapta, nu este intotdeauna de ajuns, daca baiatul nu se ragaseste intr-o oarecare masura in fata de langa el. unora le plac fetele mai introvertite, mai timide, altora dimpotriva fetele deschise, spontane, care iti dau impresia ca le cunosti dintotdeauna! sa spui ce cauta un baiat la o fata este destul de greu. unii cauta doar aspectul fizic(dar degeaba daca gardul e mai inteligent decat fata), altii cauta doar inteligenta(nu conteaza cat de frumoasa este), iar cea mai raspandita categorie, la fel ca si prima, este cea a celor care cauta inteligenta si aspect fizic!
Cur si sani, baietii sunt perversi. Lasand gluma la o parte, ei de obicei se uita la corp, dupa cum am zis mai sus...mai intai, apoieventual daca le place ce vad, intra in vorba cu fata respectiva sau stau si privesc...
fdfgdgd întreabă:
sooperalina întreabă: