Mi se pare ceva foarte senzual. Cand vad aceste fete nu pot decat sa am admiratie. Mi se pare ca plutesc gratios. Bravo tie, Raluca!
Ms frumos, Bacemi:*
Intr-adevar, pentru mine ceea ce fac, este ceva nemaipomenit.nu pot explica ce simt cand dansez![]()
Respect pentru toate fetele care practica acest dans. Efortul este bine meritat, rezultatul este extraordinar
Nu nu, nu te cred.Adica vreau ceva concret, o proba practica, ceva LIVE. Asa din gura (...)
Acest dansuri sunt foarte tari. mi-ar placea sa stiu si eu sa dansez asa.
au in ele senzualitate, finete, delicatete, gratie.
te admir pentru ceea ce faci
Pai despre fetele care le practica... am o impresie buna. si nu oricefata practiaca. decat cele sexy![]()
Http://www.youtube.com/watch?v=ALqi272mYt8
Idolul meu, Modelul meu, Sursa mea de inspiratie:X
Http://www.youtube.com/watch?v=ALqi272mYt8
pardon:) ma scuzati:P asta e linkul bun:)
sper:-s :))
Http://www.youtube.com/watch?v=ws5d1S52o7A&feature=related
:X:X:X:X:X:X:X
adorabila
Te felicit. as vrea si eu dar nu prea mai am timp ca la ora 2 3 ajung acasa mananc si dupa aia lectile si seara la tv mai ales ca anul asa am materia foarte grea si la anul dau examen pentru a trece intra 9 a
este o varsta obligatorie? care este accea daca exita?
Imi place muuuult :X Si mie mi-ar placea sa invat dar nu am aptitudinile fizice necesare
Dupa parerea mea este un dans foarte frumos, admir fetele care practica acest dans...destul de solicitant.Bravo! Si succes in continuare:*
Gerogy, varsta in acest dans nu exista. Te poti apuka si la 40 de ani.Si de la minim 6-7 ani.Deci nu e timpul pierdut
Trebuie doar sa-ti doresti si sa ai ambitie pentru ca este multa munca, dar atat de satisfacuta esti cand vezi rezultatele, incat uiti efortul depus.
Succes:*
E foarte frumos. si fetele... nu e nicio problema nu am nimic cu ele este foarte greu sa dansezi un astfel de dans. e foarte bine daca practici acest dans succes in continuare pup
Happy întreabă: