Si pro, si contra. Sunt totusi prea multi, dar sunt si ei niste suflete nevinovate... nu ei au vrut sa fie asa...
Am caini, si eu as vrea ca tu sa fi eutanasiata, nu se vede ca esti iubitoare de animale. Cu tot respectul as vrea ca oameni sa fie eutanasiati chiar daca si eu sunt un om.
De ce eu sa fiu eutanasiata? De ce ai vrea raul unui om? Nu poti compara un caine cu un om, logic. Un om are suflet. Tie ti-ar place ca copilul tau sau orice om sa fie eutanasiat pentru niste caini care sunt si salbatici? Serios? Eu nu am spus ca (,) cainii sa fie omorati, ador animalele dar cand se inmultesc de nu mai stie ce sa faci? Sti cum e sa mergi pe strada fiindu-ti frica ca maidanezii sa nu sara pe tine? Nu cred, pff. Iar daca tot atat de mult iti plac cainii ai fost vreodata sa adopti un catel sau sa iei unul de pe strada? Sau ai doar caini ca sa mearga cu geanta? Prima data salveaza un suflet si dupa vb., oamenii ca si cainii unii merita sa fie eutanasiati unii nu. Dar aici nu ne bagam ci cel care ne-a facut. La caini, au fost dati in grija omului si el trebuie sa faca asta. SI MIE IMI ESTE MILA DAR NU STAU MUSCATA DE UN CAINE "SALBATIC PENTRU CA DIN VINA UNUI PROST CARE ARUNCA PUII IN STRADA SUFERIM TOTI. CAND O SA FII IN LOCUL CELOR TERORIZATI DE HAITE DE CAINI, MAI VB. Iar eu nu iti doresc raul cum mi-l doresti tu mie, fara macar, DAR MACAR, nu ma cunosti. Denota ca esti o copila., habar nu am cati ani ai. Care habar nu are ce vb.
iasminadiana întreabă:
Christina întreabă:
Ciornei_Danyel_1999 întreabă: