Buna dimi trist dar adevarat
 trist dar adevarat si daca chiar e adevarat e si mai trist pentru fam sa
 si daca chiar e adevarat e si mai trist pentru fam sa stiu ce inseamna sa pierzi o persoana draga, dar durerea unei mame nu o poate stii nimeni si nimic nu o poate alina
 stiu ce inseamna sa pierzi o persoana draga, dar durerea unei mame nu o poate stii nimeni si nimic nu o poate alina o stiu din propria experienta, cand sora mea de 18 ani a murit, iar scumpa mea mama a innebunit si a plecat de acasa un an de zile
 o stiu din propria experienta, cand sora mea de 18 ani a murit, iar scumpa mea mama a innebunit si a plecat de acasa un an de zile dar cu ajutorul lui Dumnezeu astazi este bine sanatoasa si ne putem bucura de ea
dar cu ajutorul lui Dumnezeu astazi este bine sanatoasa si ne putem bucura de ea ...e foarte frumos gestul pe care l-ai facut pentru acel baiat.cuvintele nu isi au rostul.
...e foarte frumos gestul pe care l-ai facut pentru acel baiat.cuvintele nu isi au rostul.

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Sunt superbe cuvintele,dar puteai sa lasi melodia asa cum era cezici? mult succes in continuare, foarte frumos, te felicit;-)