Mainile, pentru ca fara ele nu as putea manca, scrie sta la calculator, foarte multe peroane nu s`ar descurca fara ele. dar cel si cel mai mult imi plac ochii chiar daca nu fac parte din corp pentru ii am ca la indience si au o culoare aparte:nici verzi dar nici caprui
Ochii
isi schimba culoare in functie de lumina : cand e intuneric sunt negrii iar pupilele sunt mari iar cand e lumina pupile sunt mai mici si ochii imi sunt caprui :X
Sa fiu si eu ipocrita: "imi place tot la mine"!
ete nah...
Si acum totusi sa raspund si la intrebare... Cel mai mult imi plac sanii mei, si nu am implanturi ![]()
Dar tie care parte iti place cel mai mult Oana?
Mie imi place tot la mine, dar cel mai mult imi plac ochii mei : negrii de nu mai vezi pupila
Fata pentru ca exprima intotdeauna sinceritatea mea. Dupa cum spunea o fata : Imi place ca pare asa inocent.
Pai...eu sunt multumita de corpul meu. Dar imi place fundul meu
Nu stiu de ce, dar mie imi place
@мα∂α da ce lucru academic ai spus. de fapt pupilele se micsoreaza si se maresc in functie de intensitatea luminii al toti. nu numai la tine
acum sa raspund la intrebare:imi place spatele si umerii
Imi place cum arat eu si imi place totul la mine ar trebui sa fie intrebati baietii ce le place cel mai mult la o fata nu? nu fetele trebuie intrebate ci baietii sa vedem parerile lor si gusturile cam ce parte a corpului le palce la o fata:*:*parerea mea pa pa