Uite..fiecare avem zile tampite..Crezi ca noi nu ne-am facut de ras? tEbuie sa sa stii sa treci peste ele si ma mergi mai departe! Maine vei vedea ca va aparea alt ceva si vor uita usor usor de tine..Si ce daca nu te va mai saluta nimeni? Dpinzi de ei? Abia ai reusit sa-ti descoperi si tu adevaratii prieteni, care stau cu tine si te accepta asa cum esti! Treci peste toate cu zambetul pe buze.Cum spuneam toti avem momente penibile!
Nu pot sa scriu aici, m-as face si mai tare de ras.
Cine te cunoaste aici? Ce tu consideri atat de rusinos poate pentru altii nu inseamna nimic
Nu stiu. oamenii tin minte, statutul meu social a fost grav stricat si sunt considerat un ratat acum, nici nu stiu daca ma va mai saluta cineva, cum voi fi privit, imi vine sa intru in pamant.
Uite..fiecare avem zile tampite..Crezi ca noi nu ne-am facut de ras? tEbuie sa sa stii sa treci peste ele si ma mergi mai departe! Maine vei vedea ca va aparea alt ceva si vor uita usor usor de tine..Si ce daca nu te va mai saluta nimeni? Dpinzi de ei? Abia ai reusit sa-ti descoperi si tu adevaratii prieteni, care stau cu tine si te accepta asa cum esti! Treci peste toate cu zambetul pe buze.Cum spuneam toti avem momente penibile!
Nu mai fi trist şi încetează să consideri că viaţa e urâtă. Nu e aşa. Fi optimist! Dacă ai spune şi ce ai păţit poate noi-comunitatea TPU te-am putea ajuta. Succes!
Am gresit enorm in fata unei fete, toti din liceu se uitau la mine urat si ma barfeau, s-au adunat sa ma intimideze, eu eram matol, nu eram constient ce mi se intampla, nu stiam ce au toti cu mine, am inceput sa ma panichez si am tremurat in fata tuturor. S-a ras de asta in autobuz, si de parca nu era de ajuns, am inceput sa urinez fara sa imi dau seama si toti radeau de mine. Cum sa mai am integritate dupa asa ceva>?
Imagineaza-ti la ce te vei gandi peste 2 ani.Crezi ca peste 2 ani iti v-a mai pasa de ziua asta? Evident ca nu! Gandeste-te ca timpul trece.
Buna, Danny,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu te mai gandi la acel moment -incearca sa treci mai departe!
Poti consulta si un psiholog-te poate ajuta sa depasesti situatia!
Eu pot sa nu ma mai gandes, dar ce fac cu toata lumea care se va uita la mine considerandu-ma un ratat?
Nu-i baga in seama! La un moment dat vor uita daca tu nu le vei acorda atentie remarcilor pe care le fac!
Indiferenta este o solutie!
Cand a fost ziua asta? Daca a fost recent, iti sugerez sa lasi impulsurile care iti vin sa "treaca pe langa tine", iar tu sa nu reactionezi imediat, sa le privesti putin cu scepticism pentru ca sunt o reactie imediata. S-ar putea ca penibilul trait sa nu fie atat de grav cum simti imediat dupa experienta. Daca ai pe cineva apropiat in care simti ca ai incredere si iti permiti, vorbeste cu acea persoana despre ce s-a intamplat. Deseori ni se pare ca ceea ce se intampla cu noi este inacceptabil si nu i se poate intampla altcuiva, pana cand aflam ca, de fapt, si altcuiva i s-a intamplat sau poate altcineva nici nu vede problema.
Mai mult de atat nu stiu ce sa iti spun, ca nu ai dat detalii. Sper sa se rezolve cumva situatia ta.
Ce a fost lasa in urma si mergi mai departe.asta e raspunsul. daca traiesti in trecut nu te poti bucura de viitor.fruntea sus.
Buna! Nu trebuie sa te lasi prada disperarii, incearca sa gandesti pozitiv si vei vedea ca te vei simti mult mai bine!
Heii pur si simplu nu-i asculta!
Fii surd cand cinevarade de tine i te vorbete pe-la spate fii orb cand cineva se uita urat la tine si fi mut cand cineva e leaga de tine! Ignorai nu-i baga in seama!
si daca vin la tin si iti reaminteste tu nu-l baga in seama si asa o sa vezi ca o sa se plictiseasca sa mai zica ceva noroc :*
anonim_4396 întreabă:
andree_5411 întreabă: