| Villy0po a întrebat:

Ce sa fac ca sa am dintii mai albi (fara dentist)? am 13 ani si nu ii am strambi sau ceva.Au o forma chiar dreapta...si desi ma spal in fiecare dimineata, nu st albi.stiu ca ar trebui sa ma spal si seara si dupa-amiaza dar uit si... ei deci? 10

Răspuns Câştigător
| Linda100 a răspuns:

Pai, cand esti tu obistuit/a sa te speli pe dinti, seara. dimineata, ia un servetel curat si inmoaie-l in ulei de maslune, apoi freaca fiecare dinte. Se albesc foarte repede.
Alt mod pentru albire + luciu, ia o portocala si curat-o. parte interioara(albul) coajei, freaca dintii.
P.S acest articol l-am citit tot de pe TPU de la un utilizator, dar si pe internet.

4 răspunsuri:
| NoCharachter a răspuns:

Pai si cum vrei sa ii mentii albi daca 'uiti'? Tratament de albire. Dar atunci or sa fie mai sensibili.

| Larisa a răspuns:

Sarea si bicarbonaul de sodiu ajuta de asemenea la albire

| Kimy_8371 a răspuns:

Buna, Axel din nou. Pai incearca sa te speli mai des pe dinti, cam de 3 ori pe zi. Eu folosesc pasta de dinti Sensodyne si pot sa zic ca dupa ce am inceput folosirea ei s-a vazut diferenta.
Sau un sfat babesc:
-freaca`ti dintii odata pe saptamana cu o feliuta de lamaie. ( are efect garantat de inalbire a dintilor)

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute