Depinde de situatie... daca sunt la o petrecere - felul cum danseaza...la o conferinta - felul cum prezinta un anumit subiect, in discutii serioase - modul cum abordeaza unele probleme, intre prieteni - bunul simt, umorul, spontaneitatea...astea sunt la prima vedere si apoi urmeaza cercetarea amanuntita de sus pana jos, daca doresc sa fie alesul meu si nu mi l-a luat alta inainte.
In primul rand ochii
Asta ma atras intodeauna. Apoi:
-Comportamentul.
-Aspectul fizic ( cat de cat
)
-zambetul
-privirea
-Felul lui de a fi
Buna:*. prima si prima data ma uit in ochii lui
. apoi de sus pana jos. asa o data`
. ca mna:d. sa vad si eu cum ii
. dar oricum nu doar fizicul conteaza. dar totusi putintel asa
.la zambet
. imi plac baietii care zambesc
. nu stiu dc
. unii is asa dulci
. ofof baietii astia![]()
:*:*
pai aspectul, bineinteles (zambetul, ochii, buzele, corpul,).asta e primul lucru pe care il observi la o persoana. dupa care comportamentul...si imi plac baietii care miros bine :X:X:X
Pai.prima data cand ma uit la un baiat ii vad fata...aspectul fizic.
... apoi daca ma intereseaza incerca sa aflu cat mai multe lucruri despre el...si tot asa.
. sper ca am fost de ajutor.![]()
Trebuie sa recunoastem ca aspectul fizic are un rol determinant atunci cand esti atras(a) de cineva... insa nu e suficent, mai sunt si alte calitati cum ar fi comportamentul, inteligenta, si multe altele...
Prima data fizicul, apoi comportamentul
. da pe tine ce te atrage?
Fizicul si comportamentul
sa nu fie cel mai frumos dar nici cel mai urat si sa stie cum sa se comporte cu o fata
Ochii, am o idee fixa privind acest lucru, mai ales daca vine vorba despre ochi albastri si verzi!