Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un success, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie.
Ajuns acasa, imediat ce deschide usa, cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite draga ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza
Ştiu un banc cu morală.
După ce Dumnezeu a creat omul, organele din corpul omului au început să se certe: care să fie şeful.
Creierul a spus:
- Eu trebuie să fiu şeful, fiindcă dau toate comenzile.
Inima a spus:
- Eu trebuie să fiu şefa, fiindcă eu pompez sânge în tot corpul.
Ochii au spus:
- Noi trebuie să fim şefii, fiindcă noi vă arătăm tot ce este în lume.
Picioarele au spus:
- Noi trebuie să fim sefii, findcă noi vă ducem prin lume.
La urmă, vine şi rahatul, care spune că el trebuie să fie şeful. Toate celelalte organe s-au apucat de râs.
A trecut o săptămână şi rahatul nu vroia nicicum să iasă. Creierul era obosit, inima abia dacă mai putea pompa sânge, ochii erau ieşiţi din orbite şi picioarele nu mai putea face nimic. Atunci s-au pus toţi de acord şi au zic că rahatul trebuie să fie şeful.
Morala: orice rahat poate fi şef.
Doua vaci pe pasune:
Una dintre ele''MUUUUUU", cealalta: ''Mi-ai furat vorba din gura''
"O blonda, o bruneta si o roscata se aflau pe un vapor.La 20 de metri de ele se afla o insula care se zicea ca era magica si ca indeplinea 1 dorinta orcarui om care ajungea pana la ea.Se hotarasc ele sa inoate pana la insula.Inoata roscata 10 m, se oboseste si se ineaca.Inoata bruneta 15 m se oboseste si se ineaca.Inoata blonda 19 m se oboseste si se intoarce inapoi pe vapor..."