| Elly1 a întrebat:

Credeti ca m-a placut? o parere big grin

Am iesit cu el intr-o seara, imi tot facea complimente. spune sa-l sarut si n-am vrut. spune ca-l atrag. asa
a doua zi am iesit cu altu si a aflat si acum ma trateaza cu flit ca ignora.

de ce oare? funda.:*

30 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Si cum in mortii lui ai vrea sa reactioneze cand el te place si tu iesi cu altul a doua zi?

Baremi spune-i direct ca nu esti interesata...nu sa il tii pe langa tine doar pentru ca iti place atentia cum fac toate curwele mai nou...

| eucumine010 a răspuns:

Acum te doare ignore-ul lui? Probabil asa s-a simtit si el atunci cand i-ai dat flit si ai iesit a 2 a zi cu altul. Not so funny anymore. Cine te vrea te cauta pe naiba, din moment ce i-ai dat de inteles ca nu il interesezi, ce vrei sa iti stea in coada cand scoti tu 2 cuvinte. Vedeti prea multe filme. Scoateti flatulentele din cap si trateaza persoanele asa cum vrei sa fi si tu tratata.

| Elly1 explică (pentru eucumine010):

A,deci acum pot sa-i spun ca "te iubesc" ca tot nu-i mai pasa..nu inteleg de ce, daca l-am atrs atunci, il atrag si acum. cred ca e de vina ORGOLIUL. sau?

| eucumine010 a răspuns (pentru Elly1):

Probabil il atragi si acum, dar ai scazut calitativ in ochii lui, avand in vedere ca tu a 2 a zi erai cu altul de mana. Numai cauta un vinovat, mai ales cand singurul vinovat in povestea asta il vezi doar pe el. Vina este a ta in totalitate si nu pentru faptul ca l-ai refuzat cand a vrut sa te sarute, ci faptul ca tu erai a 2 a zi de mana cu altul. Ce vrei sa inteleaga omul, asta ma refuza, a 2 a zi iese cu altul si acum o deranjeaza ca nu o mai bag in seama. Iti dai prea multa importanta, nu esti unica fata din orasul tau. Nu inteleg ce vrei de la el, din moment ce i-ai dat de inteles ca ti se rupe de complimentele lui prin faptul ca tu erai cu altul in 24 de ore.

Pai si eu il plac, dar am vrut sa fac asta sa vad daca ii pasa. si daca lupta pentru mine. dar vad ca a devenit din ce in ce mai indiferent

Asa faci si tu, cand iesi cu o fata care ti se pare totusi draguta, nu cred ca saruti pe oricine. a doua zi daca o vezi cu altul, gata ai uitat de ea? laughing in schimb. se cam uita muult dupa mine cel mai bine prieten al lui.

Nu pot decat sa rad, lupti pentru cineva cu care ai/avut o relatie, nu dupa ceva care nici macar nu a inceput.

Asta asa e. dar totusi speram ca ii va pasa de mine

Nu e mereu asa cum vezi in filme. happy This is not Sparta, this is real life. Ai gresit metoda pentru ai testa cat de mult e interesat de tine. Eu nu imi chem amanta acasa special sa ne prinda nevasta-mea ca sa vad daca lupta pentru mine sau ma lasa. happy

Ai mare dreptate, oricum e in zadar. oh go on.

Lupta tu pentru el.winking

Pai l-am mai sunat si l-am intrebat daca iese afara si a spus ca"are treaba"si daca e in alta zi ca vedem, vorbim. dar nu l-am mai sunat. speram sa ma sune el

Glumeam cu "lupta tu" Laso asa cum a picat acum, numai insista. Invata din greseli si mergi mai departe.

| positivity a răspuns:

Ești o indecisă, acesta este adevărul!
Tipul te-a plăcut, l-ai atras. Însă din moment ce ai ieșit cu altul a doua zi, l-ai cam dezamăgit, zic eu!

| Elly1 explică:

Si atunci cand e cu prietenii lui ma ignora total.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a plăcut. Tu ești proastă. De-aia.

| Elly1 explică (pentru anonim_4396):

Si daca m-a placut acum de ce ma ignora? eu n-am avut nimic cu el. de-aia am iesit cu altul din moment ce el isi asculta prietenii. in fne.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elly1):

Pentru că ai ieșit cu altul și el a aflat. Nu o să umble după coada ta când tu cauți în altă parte ceea ce el ți-ar fi putut oferi.
Ca iubită ar trebui să fii mai convingătoare decât prietenii lui, da' tu îi lași și le mai dai și motiv să se îndoiască de o relație normală între tine și el.

Dar eu stiu ca cine te vrea, te cauta. el n-o mai face

Aloo, tu ți-ai arătat "interesul" față de el, și-a făcut o idee și a trecut mai departe, asta fac cei deștepți. Dacă te crezi în povești, că cine te iubește te caută și-n... te înșeli. Mai sunt fete pe care să le agațe.

Asa faci si tu? atunci cand o vezi pe tipa cu, care ai iesit cu altul de mana, brusc iti pierzi interesul si-o tratezi cu flit?

Da, așa fac toți cei cu scaun la cap.
Adică eu să-ți spun ce simt și tu să îmi iei sentimentele în glumă în timp ce te bălești cu altul?,. Adio dragoste!

Pai el nu mi-a spus ca ma place laughing. spune doar ca arat bine, si sa-l sarut. ca-l atrag. dar nu stiu, poate le-a spus la misto.

Si nu trebuia sa lupte pentru mine laughing? trebuie sa se lase batut, ca eram eu cu altul de mana?!

Nu cred că e pregătit să-și împartă găurile iubitei cu altul.

| AAlinaaa a răspuns:

Mi se pare normal comportamentul lui din moment ce tu ai iesit a doua zi cu altul. nu crezi ca te-a catalogat ca un fel de curva ca sa zic asa, chiar daca nu ti-ai tras-o cu niciunul? nu mai face asa ca nu e bine si nici frumos pentru reputatia ta

| AndruCriistina a răspuns:

Pai de moment ce acum te ignora, trebuie sa iti dai seama ca la ranit faptul ca tu ai iesit a doua zi cu altul la intalnire, si eu faceam la fel in locul lui. Ai incercat sa vorbesti cu el sa clarifici lucrurile? Poate te-a luat drept curva doar din faptul ca intr-o zi ai iesit cu el si dupa cu altul, si mai ales un baiat cand nu reuseste un sarut sau cv de genul de la o fata o numeste dupa curva... Concluzie : te-a placut sau poate si place, si mai face si pe gelosul acum.

| Elly1 explică (pentru AndruCriistina):

Nu inteleg baietii astia.

| CorinaClaudia a răspuns:

Nu cred ca te place, o vrut sa vada daca te poate saruta sau sa iti vada reactia atunci cand se da la tine
oricum si ce are daca iesi in oras cu un amic
pentru ca nici macar nu esti cu unu dintre ei impreuna, acum daca nu ai o relatie inseamna ca daca iesi la un suc cu un baiat esti curva, mentalitate gresita, si fereste-te de baieti care se dau la tine cand sunteti dar voi doi si in fata la alti nu te mai cunoaste
un baiat care chiar te place se mandreste cu tine in fata prietenilor si daca vede ca mergi la suc cu altcineva va fi gelos si va incerca sa fiti impreuna nu sa fie indiferent si nesimtit. pentru ca nu e ceva iesit din comun sa mergi cu un amic la un suc happy

| Elly1 explică (pentru CorinaClaudia):

A vazut ca m-a tineam de mana cu acest"amic" si de-aia cred. nu stiu.