Daca e cazul tău, nu.
Avand in vedere ultimele 5 litere de la nume.
Tu ți l-ai ales.
Nu, nu e cazul meu O fata din clasa paralela a rupt o bucata din calorifer si a aruncat-o pe geam, iar acum o aduc la noi...eram curioasa de ce cred altii despre aceasta abordare.
Cum pana mea a reusit sa rupă din calorifer? Era din cârpă?
Am auzit ca oricum caloriferele de la ei erau într-o stare deplorabilă, dar și pe mine mă depășește. Încă ma întreb cum de nu a observat pe profesoara lor, care aparent a fost prezenta tot timpul...
Nu se schimba caracterul inculpatului prin mutare disciplinara. Doar muti problema la alta clasa/scoala.
Acolo sunt probleme de ordin psihologic, lacune de educatie, ar trebui si copilul si parintii trimisi la psiholog.
Iar parintii ar trebui sa dea examen ca sunt in stare sa educe propria odrasla.
In scoli exista consilieri, dar cine ii solicita?
Din pacate specimene de genul asta lasa alti copii cu sechele. Uneori si pe profesori.
Nu, nu e in regula ca profesorul sa stea cu paza la usa si nici sa vina cu arme la ei pentru protectie, cum voia Trump.
Nu, daca elevul respectiv este unul cu probleme, sa-l muti in alta clasa nu rezolva absolut nimic. Cred ca doar exmatricularea ar fi o solutie pentru cazurile grave.
E pistol cu apa in majoritatea cazurilor. Explicatie:
Daca se ajunge la mutare disciplinara, ala este un recidivist, nu te muta in alta clasa la prima abatere. Se ajunge la mutare disciplinara in momentul in care vede ca nu scoate nimic din tine cu alte pedepse. Ala nu e elev care sa se potoleasca doar pentru ca e mutat in alta clasa.
anonim_4396 întreabă:
ilovebillkaulitz :* ex adryanna întreabă: