M-au deranjat astia prin casa de dimineata si am dormit ca iepurele pana pe la 1, am dospit coca pentru gogosi, le-am facut, s-au cam ars dar merge voiam sa vad un film dar am renuntat, nu prea am chef. si acum ma plictisesc.
Pana acum a fost foarte tare! M-am plimbat toata ziua, am luat o masa foarte buna impreuna cu cei mai buni prieteni de ai mei, am stabilit unde plecam in vacanta la vara ( Monte Carlo, Nice, Cannes si Barcelona) si peste cateva ore plec spre Romania.
Ne-am trezit foarte tarziu (pe la 11) fiindca toata saptamana n-am dormit mai mult de 5 ore pe noapte, am mancat ceva intre pranz si mic-dejun (mancare de mic dejun plus ciorba), am spalat trei masini, le-am intins, am facut o fasole scazuta (iahnie) din care urmeaza sa gust peste cateva minute, am stat pe TPU pe saturate si am scris la un articol pentru serviciu. Sotul meu si-a indeplinit o dorinta mai veche: s-a jucat pana la epuizare ceva pe calculator. Acum vom lua cina si apoi vom face o scurta plimbare prin cartier. sper ca pe seara sa vedem un film, sa facem dragoste si sa ne culcam cat mai tarziu.
Trezire matinala. putin net.chat.bla bla. apoi la o curs de dirt track. m-am int cu niste amici si am fost la un ceai. acum tastez. iar mai pe seara... nu stiu ce va fi...
Monoton. Sotul meu a plecat de dimineata din localitate si mi-am petrecut dupa-amiaza vorbind la telefon cu el. M-am jucat cu micuta mea pana s-a plictisit si acum motaie cu nasul intr-o carticica de povesti. Trebuie sa-i dau sa manance, apoi ii fac o baita si la nani! Voi petrece seara la telefon si pe internet.
M-am sculat la 7, am facut joking, am fost la sala, am facut niste teme, am vazut un film.very boring...
Am fost q baietii la meci.au castigat aman2. dupa masa m-am dus sa fac rost de niste lemne dar erau prea subtiri si am renuntat.am fost q cainele ca baietii s-au dus la film.
Dimineata trezirea la 8 ca in fiecare zi...cafea...putina treaba prin casa... dupa aceea p afara putin...incluzand si curatatul piscinei...am papat...am mai stat la vorbe p mess...si acum... putina sala... dupa care un dus...si mai p intuneric cred ca intr-un club cu amicii...si cam asta e tot.
Trezit dimineata devreme...mers la un trainig lung dar foarte interesant.am scapat la 3 si mi-am propus sa o plimb pe mami prin parc...am ajuns aproape de parc dar exact atunci a inceput o mica ploaie...schimbare de planuri...am ajuns la shoppinguiala... ajuns acasa, manacat o pizza...acum fac baita si ma pregatesc pentru o noapte alaturi de iubit...maine o iau de la capat
Eu am fost sa ma plimb cu o prietena si dupa aia am stat in casa pe mess. a fost o zi frumoasa si linistita.
De dim meditatii , dupa care am facut o plimbare pe lac, dupa care unviersitate, am luat sticare cu "basarabia pamant romanesc", dupa care le'am lipit pe unde am apucat, nu am fost singura
. iar acum am venit din scara unde am stat cu prietenele si am depanat amintiri
M am trezit pe la 10...am baut o cafea ...am intrat putin pe TPU... iar acum pe seara ma pregatesc sa ies in oras pentru ca sunt zilele Severinului.
M-am trezit la 11, am vorbit cu un prieten la telefon, mi-am facut curat in camera(birou, haine), am stat pe TPU, cand a inceput ploaia am iesit afara in curte sa strang toate hainele uscate de pe sarma, seara am gatit ceva si acum incerc sa-mi revin din socul cutremurului
Nu prea buna, m-am trezit la ora 8 dimineata sa merg la olimpiada si ne-a tinut pana la 2, din pacate am luat doar locul 3 si nu merg la nationala
Am fost la un simpozion de psihologie aplicata, dupa, baietii am tras un fotbal, si acum, relache... (...)
Am avut o zi ''grea', desteptare da ora 05, spalat rufe, mancare, am mers la biserica cu un parastas pentru bunica mea(a implinit 40 de zile de cand a decedat) apoi a urmat acasa o masa de pomenire cu vecinii si prietenii bunicii. Acum sotul si copii mei se uita la tv iar eu ''muncesc'' pe TPU.