Prima zi de liceu...toti eram in clasa, uitandu-ne unul la altul, si nu scoteam nici un sunet. Apoi diriga incepe deoadata sa ne ridice unul cate unul in picioare si sa ne prezentam. Primul semestru s-ar putea sa iti fie un pic greu pana te acomodezi, dar dupa aia o sa fie bine. Depinde si cum te comporti in primele ore si cum te iau in ochi profesorii. De materii nu stiu ce sa zic, fiecare liceu are anumite materii diferite de altele (module). Dar la materiile comune gen istorie geografie etc, nu is asa de grele daca inveti.
Nu, parintii au venit cu mine pana in curtea liceului si dupa aia i-am trimis acasa ca le-am zis ca ma descurc si eu.
La mine acomodarea a durat un semestru, avand in vedere ca din a 3 zi ma intelegeam foarte bine cu peste jumatate din clasa.
Am plecat singur la scoala, dupa ce am mers in clasa si ne-am gasit fiecare cate un loc am stat si ne-am uitat ca mutii unii la altii, mai vorbeam doar cu colegul de banca
dupa aceea ne-am obisnuit, dupa o luna ne-am acomodat si cu scoala si cu colegii. Despre profesori, la fiecare scoala sunt diferiti, noua cel putin ne-au zis ca nu avem voie sa facem aia, aia, aia si au parut severi la inceput dar sunt de treaba, in limita bunului simt
Prima mea zi de liceu in comuna a fost un an naspa fiindca aveam un porfesor de practica beat si dupa ce am terminat a 9 a m-am transferst la o scoala de arte si meserii unde mia enorm chiar si prima zi a fost acolo si mam simt extraordinar chiar daca meseria nu mi-a placut dar am facut si si cam zilinic ma gandesc la accea scoala de arte si meseri aveam si am prieteni buni profesori, pedagogi buni cumsecade o scoala cu cantina unde primadata cand am mancat in cantina imi facuse un coleg o farsa si imi trasese scaunu si am cazut pe gresie profesori s-a luat de ei am avut si am numai note buna inca din prima zi