| NH4OH a întrebat:

Cum explicați voi aceste citate?
* Oamenii nu se întâlnesc întâmplător *
* Nimic nu este întâmplător.*
Mi se par foarte interesante și că de la fiecare * întâlnire * ca aceasta avem ceva de învățat, dar depinde ce.
Vreau să port o discuție imaginativă și frumoasă.
Cel mai frumos răspuns primește fundă.

Răspuns Câştigător
| Kharisse a răspuns:

Într-adevăr, oamenii nu se întâlnesc întâmplător. Fiecare persoană care apare în viaţa noastră ne este predestinată să o întâlnim. Nu contează cât de mult timp stă în vieţile noastre.
De la orice persoană putem învăţa câte ceva, fie că rămâne o oră, o zi sau 10 ani, ea rămâne acolo pentru o perioadă adecvată de timp. Acestă perioadă de timp reprezintă durata necesară pentru a învăţa o lecţie de suflet.
Oamenii care apar în jurul nostru sunt tot mai numeroşi şi mai diferiţi între ei. Constatăm faptul că unii ne plac mai mult, alţii mai puţin. Cu unii oameni formăm legături pe care timpul nu le poate altera, amintirea altora însă se stinge cu trecerea anilor. Mulţi dintre ei îşi lasă amprenta asupra noastră, uneori fără să ne dăm seama.
Un cuvânt rostit sau gest făcut de cineva la un moment dat ne poate rămâne întipărit în suflet, păstrându-se viu de-a lungul anilor. Cu alţii putem interacţiona zilnic timp ani de zile şi totuşi peste ani, să nu ne amintim nici numele lor.Cu unii putem vorbi ore in şir fără să ne plictisim, cu alţii putem să nu rostim niciun cuvânt şi totuşi să ne înţelegem dintr-o privire, pe alţii pur şi simplu îi iubim, fără să ne putem explica exact de ce.
"Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să înveţi să renunţi la ei, lucrurile merg prost ca să le apreciezi atunci când merg bine, crezi în minciuni ca să înveţi să nu ai încredere în nimeni în afară de tine şi, uneori, totul se duce de râpă ca să facă loc lucrurilor bune." - Marilyn Monroe

1 răspuns:
| aspicz27 a răspuns:

Totul se intampla in lume cu un motiv si destinul are de-a face cu asta. Exista momente in care simti ca esti trist si vrei s-o iei de la capat, sa schimbi trecutul si crezi ca soarta nu a fost de partea ta, dar lucrurile pe care le-i facut asa au fost scrise. Imi imaginez ca destinul e ca o carte inchisa, intre ale sale coperte aflandu-se viitorul.,, Oamenii nu se intalnesc intamplator''...E probabil vorba de o legatura dintre oameni care exista dinainte de a se cunoaste. Nu cred ca a avut sens tot ce am spus pana acum, dar asa simt eu ca se explica totul. Lumea e un mare semn de intrebare, se intampla multe lucruri care ne bucura, ne intristeaza, ne socheaza, ne supara...dar e ceva misterios in legatura cu ea.:-) :-D