| Popescu_Monica_1975_mGvI a întrebat:

Cum îmi pot face părinții sa-mi cumpere un telefon IPhone 6? Nu cred ca merge cu lingușeala

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Normal ca nu merge cu linguseala... telefoanele de genul sunt foarte costisitoare.

Crezi ca tie ti-ar conveni sa muncesti o luna pentru un obiect amarat? Cat materialism.
Exista telefoane mult mai ieftine care isi fac treaba. Da, unele sunt mai slabe dar pentru ce ai tu nevoie este de ajuns.

| sir sanjei a răspuns:

Am vazut eu intr-un film.
Ii rapesti, ii inchizi in baie si ii ameninti ca nu le mai dai drumul pana nu iti cumpara un iphone7, nu 6 ca ala e vechi.
Dupa ce vor iesii parintii din baie te vor bate de te vei caca pe tine, dar macar vei stii ca ai incercat.
Spor!

| Andreea213 a răspuns:

Poate ca nu isi permit un astfel de telefon. Sunt telefoane bune, la preturi mai mici. Nu putem sa avem tot ce ne dorim, si trebuie sa intelegem asta.

| Xdreaper21 a răspuns:

Mai bine iei un Samsung s5 neo cum am eu nu e scump e la fel la performanta cu un iphone 6 e mai greu de spart decat un iphone si in plus nu e la fel de valoros daca til fura iti iei bataie de zici ca ai omorat 20 de oameni dar un Samsung s5 neo e ca si cum i-ai pus piedica mamei ta

| 393Dan a răspuns:

Vinde televizorul si bijuteriile mamei xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti inca la scoala, daca vrei ca parintii sa iti cumpere telefonul. La mine, parintii imi cumpara un lucru pe care mi-l doresc foarte mult doar daca am note bune, sunt cuminte si nu ii mint, etc, chestii de parinti.

Întrebări similare