Atunci cand iubesti o persoana, vrei sa fie mai tot timpul cu tine sa fie atenta aceea persoana la ceea ce vrei. Iubirea e un sentiment pe care fiecare il simte intr-un anume fel.
Cand pierzi persoana iubita e dureros. dar asta nu inseamna neaparat ca dupa ce te-ai despartit de el/ea iti dai seama ca-l/o iubesti.despartirea e un moment dificil dar peste care se poate trece.
Daca iubesti cu adevarat pe cineva, ii vezi doar partile bune si negi cele rele (in subconstient).
Si asta in viata!
Cea cu care faci confuzie este referitoare la aprecierea persoanelor, care se face adesea dupa ce nu mai sunt alaturi de noi (au plecat, au murit) si ne lipsesc.
Atunci cand iubesti nu vezi niciun defect al persoanei de langa tine, totul e perfect la ea, tot timpul vrei sa fi cu acea persoana, tot timpul vrei sa-i vorbest etc.
Daca iubesti pe cineva nu ii vezi numai partile bune (asta inseamna ca te minti singur si ai o relatie bazata pe iluzia ta, nu pe realitate); ii vezi toate partile, le accepti, vrei lucruri bune pentru persoana respectiva, te bucura compania sa, te bucura sa o vezi cum creste, cum are realizari, cum ii este bine. O sprijini in ceea ce isi doreste sa faca (daca este legal si nu te simti neconfortabil facand-o). Daca tii ochii deschisi, o apreciezi si inainte sa se incheie relatia si dupa. E adevarat ca o relatie trebuie sa fie alimentata. Spune-i ce simti, cand te simti bine, cand nu te simti bine, cand il vrei aproape, cand nu il vrei etc. Comunicarea veritabila face relatiile sa mearga. Si e important sa lasi aer intre voi. Daca tot timpul vrei sa ii fii aproape, sa ii vorbesti si vezi totul perfect... suna cam a obsesie/dependenta, nu a iubire.
Nu e neaparata nevoie sa te desparti de cineva ca sa iti dai seama daca il iubesti, il apreciezi mai mult, dar iubirea trebuie sa o cauti in inmioara ta, fiecare simte iubirea in alt mod dar sunt anumite lucruri reciproce, daca iubesti iti doresti ca acea persoana sa stea mereu in preajma ta, sa te alinte sa te sarute sa te mangaie sa te faca sa razi sa iti fie aproape in orice moment din viata ta fie ca e bun sau rau, sa te sprijine in ceea ce iti doresti, etc...
Nu astepta sda pierzi pe cineva pentru a constata ca iubesti aceea persoana. Cauta-ti in suflet, vezi ce sentimente ai, vezi ce poti face pentru iubirea voastra, vezi daca sentimentul este reciproc, vezi cat de trainica este iubirea.
O colega din cls mea si cu unu din alta se placeau dar n-aveau curaj sa isi spuna in fata asta. un prieten tot facea misto de ei, da` de fapt le-a facut lipeala ...in fine nimeni din clasa mea nu era foarte sigur de asta... dar s-a dovedit a fi adv...si toti barfeau pe la spate ca nu o sa fie cine stie ce relatie ca nu o sa aiba curaj sa faca nimic...asa a fost ziua urmatoare fata i-a dat papucii dar prin alta colega nu i-a zis in fata...ala logik ca a uitat-o si s-a indragostit de fata care i-a zis ca alexandra(asa o cheama pe fosta)il paraseste...aia 2 se ciufuleau, dar nici ei nu prea isi ziceau ca se plac...adica nu-si ziceau deloc(am aflat eu)...si alexandra cand i-a vazut a devenit geloasa si cica,, acum il iubesc mai mult ca oricand pe ____``stupid...adica dupa ce ai avut sansa si tot tu i-ai dat papucii acum il pierzi si esti invidioasa...bravoo! deci e destul de adevarat
Simti. atunci cand vei iubi cu adevarat vei simti cu siguranta ca acela e sentimentul
Depinde... uneori nici nu sti daca il mai iubesti...sau nu si te intrebi mereu... daca si el simnte acelasi lucru.Vezi tu cand IUBESTI, totul se schimba si cu toate astea te schimbi si tu...si atunci iti dai seama ca simnti ceva pentru el...cand incepi sa opservi ca doar langa el esti HAPPY, ca doar el te face sa zambesti cand esti sopi...Cand pleaca si u ii simntzi lipsa...etc. cred ca sti si uh acei fluturashi...plimbandu-se...simntzind-ui in stomac`h...heheeee pup
Asa mi s-a intamplat si mie.Am avut un prieten si nu credeam ca am vreun sentiment pentru el. i-am dat papucii dar dupa ktva zile numai puteam sa traiesc fara el... Din fericire el ma iubeste prea mult si a incerkt sa ne impkm iar acum suntem impreuna.Parerea mea este ca trebuie sa prietuiesti ce ai atata timp cat ai.
pupici:*
LoveAndPace întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaaa79 întreabă: